Είναι εντυπωσιακό αυτό που συμβαίνει...

Του Γιώργου Χατζηαναγνώστου
Τεχνικός σύμβουλος επιχειρήσεων

Ο Σύριζα να "παρακαλάει" να γίνει οικουμενική για να σταματήσει τη φθορά του, η Νέα Δημοκρατία να "παρακαλάει" να συνεχιστή η στοχευμένη καταστροφή της χώρας για να προλάβει να "οργανωθή", η Χρυσή Αυγή να "παρακαλάει" να επειδεινωθή το υφιστάμενο πρόβλημα προσφύγων μεταναστών για να "δικαιωθή", το ΚΚΕ να "παρακαλάει" ζητώντας σταθερά Λαϊκή επανάσταση γνωρίζοντας ότι είναι "ακίνητο", ότι έχει μείνει από το ΠΑΣΟΚ να ψάχνει να βρή τρόπους να πείσει το Ποτάμι και το Λεβέντη.

Να κάνουν συγκυβέρνηση αφού τα έχουν "προσυμφωνήσει" με το ΣΥΡΙΖΑ, ο Λεβέντης ενημερωμένος να διαμαρτύρεται γιατί τον έχουν στην "απέξω" επειδή τα λέει χύμα, το Ποτάμι να έχει εκτεθεί λόγω του Σταύρου που όλα τα σφάζει όλα τα μαχαιρώνει μόνος του, οι ΑΝΕΛ να προσπαθούν να "τρουπώσουν" κάπου μαζί με τους δικούς τους προβλέποντας αυτό που έρχεται για τους ίδιους από την συνεχή γονυπετή στάση στα τέσσερα.

Και ενώ η αναγκαστική στάση πληρωμών των πολιτών διογκώνεται, τα "νούμερα" θα ευημερούν μαζί με την "ανάπτυξη" και την γενικόλογη αοριστολογία επερχόμενης ευημερίας από την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ - Οικολόγων.

Η Ε.Ε. δεν χάνει ευκαιρία να δηλώσει ότι πρέπει να "περάσουν" τα μέτρα του σφαλιστικού και φορολογικού για να διαλύσουν περαιτέρω το ΑΕΠ της χώρας, αδιαφορώντας πως θα "περάσουν" το κατώφλι της περιφέρειας τους οι υπερψηφίζοντες την καταστροφή της χώρας με τα νομοσχέδια χωρίς αναλογιστικές μελέτες!!!

Ταυτόχρονα όμως δε θέλει να "κάψει" άμεσα το ΣΥΡΙΖΑ όσο δεν υπάρχει εναλλακτικός πόλος πολιτικός εν δυνάμει αναπτυσσόμενος γαι να έχει να "παίζει" με τις μαριονέτες.

Είτε έτσι είτε αλλιώς η κοινωνική έκρηξη πλησιάζει, επειδή το πρόβλημα της επειδεινούμενης ανέχειας είναι υπαρκτό παρά τις ενέσεις ευχολογίων, των "αναπτυξιακών" δήθεν συμφωνιών αλλά και "αφανών" δανείων προς φίλιες επιχειρήσεις τα νούμερα που μετακυλύουν προς τον πολίτη δεν υπάρχουν αυξητικά παρά μόνο αφαιρετικά.

Αναγκαστικά αυτή η στοχευμένη φτωχοποίηση θα συμπαρασύρει όλους τους ευεργετηθέντες με προσλήψεις αλλά και με υποσχέσεις που υποστηρίζουν την καταστροφή της χώρας με πρόσχημα-πρόταγμα την αλλαγή της Ευρώπης, στηρίζοντας την συγκυβέρνηση ώστε να "βολευτούν" κάπως οικονομικά.

Οι εκλογές πρακτικά διευκολύνουν την Ε.Ε. μόλις περαστούν τα αισχρά μέτρα κατά των πολιτών της Ελληνικής "επικράτειας" για να κερδίσει χρόνο από την ακυβερνησία που ούτως ή άλλως υπάρχει στην χώρα.

ΤΤIP, Τουρκία, και η Ευρωπαϊκή Συνταγματική-Νομισματική σύγκλιση παρά τις ανισότητες (με όποια μεθοδολογία μέτρησης) τα στοχευμένα απο τους υψηλοαμοιβόμενους των Βρυξελλών.

Το μεγάλο ερωτηματικό που πλανάται είναι το πόσο πιο χαμηλά θα πέφτουν στην συνείδηση των πολιτών οι εμπλεκόμενοι με την κυβερνητική εξουσία;

Η λευκή ψήφος, η αποχή, αλλά και η ψήφος διαμαρτυρίας απέναντι στους φάυλους και αποδεδειγμένα αφερέγγυους πολιτικούς και πάλι θα είναι το επίδικο στης επερχόμενες εκλογές.

Και μέχρι να υπάρξει πολιτικό μέτωπο που να εκπροσωπήσει την χώρα και όχι να υπακούει στους δανειστές σαν φερέφωνο οι "γάτες" και τα "αρπακτικά" θα χορεύουν επάνω στο "σώμα" με εμφανή συμπτώματα γάγγραινας αρπάζοντας ότι υγιές υπάρχει.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail