Βίντεο φρίκης - Ο "πατέρας" στέλνει τα κοριτσάκια του να τιναχθούν στον αέρα

Freepen.gr - Πριν λίγες ημέρες αναρτήσαμε στη Freepen.gr την ανατριχιαστική είδηση της αποστολής ενός κοριτσιού που κρατούσε ένα δέμα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής Αλ-Μιντάν στη Δαμασκό.

Το δέμα περιείχε εκρηκτικό μηχανισμό και ο σχεδιασμός προέβλεπε το κορίτσι να δηλώσει στους αστυνομικούς πως χάθηκε. Τότε ενεργοποιήθηκε ο μηχανισμός με αποτέλεσμα το θάνατο του κοριτσιού και τον τραυματισμό τριών αστυνομικών.

Ωστόσο όπως προέκυψε τα κορίτσια ήταν δύο και αυτός που τα έστειλε να τιναχθούν στον αέρα δεν είναι άλλος από τον ίδιο τους τον πατέρα, Abu Nimr, ο οποίος μέχρι πρότινος άνηκε στην Αλ Νούσρα (Αλ Κάιντα).

Πρόκειται για την 7χρονη  Islam και την 9χρονη Fatimah. Μόλις η Fatima μπόρεσε να μπει στο κτίριο αφού δήλωσε ότι είχε χαθεί και χρειαζόταν βοήθεια, η αδερφή της πυροδότησε τον εκρηκτικό μηχανισμό η ίδια και όχι με τηλεχειρισμό όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί.

Στα βίντεο που ακολουθούν, ο Nimr συμβουλεύει τα κορίτσια του πως να εκτελέσουν την απάνθρωπη αποστολή της.

Στο δεύτερο βίντεο βλέπουμε μια κατάμαυρη σιλουέτα, η οποία είναι η μητέρα τους να αποχαιρετά τα παιδιά.



Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail