Χαζοβιόλης πήδηξε σε νερά με καρχαρίες και παραλίγο να γίνει μεζές - ΒΙΝΤΕΟ

Της Αγγελικής Παρασίδου

Η ενέργεια του Shaun Harrington θα μπορούσε να εγγραφεί στο Γκίνες ως η πλέον ηλίθια ενέργεια σε νέρα με επικίνδυνους καρχαρίες όπως αναφέρει η HP.

Όταν ο Shaun Harrington διαπίστωσε ότι υπήρχαν έξι έως οκτώ καρχαρίες τίγρης στα ύδατα ανοικτά της Coolangatta στο Queensland έκανε μια εντελώς ανόητη ενέργεια αρπάζοντας ένα ανοικτό κλουβί, ένα GoPro και πηδώντας στη θάλασσα.
Τα πράγματα όμως δεν πήγαν όπως είχαν προγραμματιστεί.Αφού ούρλιαζε και προκαλούσε τους καρχαρίες λέγοντας "Νιώσε με! Είμαι στο κλουβί !" ξαφνικά φώναξε στο πλήρωμα να τον ανεβάσουν επάνω, ενώ είχε τα γυρίσματα ενός βίντεο για την ιστοσελίδα τους, το TheMadHueys.com. Εκείνοι απλώς γέλασαν.
Όταν όμως ο καρχαρίας τίγρης όρμησε ξαφωνικά από πίσω προς το Harrington σε μια προσπάθεια της τελευταίας στιγμής για να σώσει τον εαυτό του, έριξε το κλουβί στο καρχαρία και κατάφερε να τη γλυτώσει αποχωρώντας σώος και αβλαβής...
 

«Δεν ήταν το πιο έξυπνο πράγμα », δήλωσε ο Harrington για το...κόλπο.

Πάλι καλά που το κατάλαβε
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail