Επενδυτική ευκαιρία η ληστεία του λαού;

Πριν λιγο καιρο στις ειδησεις του MEGA ελεγαν οτι οι Αυστριακοι ενδιαφερονται να αγορασουν εξοχικα στην Ελλαδα,ειναι μεγαλη ευκαιρια (για ποιους ?)


Τα ιδια ελεγε μια κινεζουλα δικηγορος προσφατα στις ειδησεις,οτι ειναι επενδυτικη ευκαιρια!! για τους Κινεζους να αγορασουν εξοχικα στην Ελλαδα,τωρα που πεσανε οι τιμες.

Τη ληστεια του λαου,την υφαρπαγη της περιουσιας του καθε ελληνα,που με το μοχθο του και τη σκληρη δουλεια του καταφερε να αγορασει ενα σπιτι,και τωρα που δεν εχει να πληρωσει τους τεραστιους φορους,αφου δεν εχει δουλεια,τωρα λοιπον προσπαθουν να του παρουν το σπιτι ειτε με κατασχεση,ειτε αναγκαζοντας τον να το πουλησει οσο οσο για να μην παει φυλακη απο τα χρεη, ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ''ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ''.

Ξεχνανε να πουνε βεβαια για ποιον ειναι η ευκαιρια,για τον ξενο που θα αγορασει κοψοχρονια το σπιτι του καθε απελπισμενου.

Βασίλης Βερμισσώ
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail