Θεωρία συνωμοσίας: Ψάχνουν το Boeing ή πώς θα σερβίρουν κάποιο σενάριο για την τύχη του;

Δεν ειδικεύομαι στη συγγραφή θεωριών συνομωσίας αλλά πλέον με το Boeing των Μαλαισιανών Αερογραμμών αρχίζω να αναρωτιέμαι.


του Στρατή Μαζίδη

Δέκα ημέρες μετά την εξαφάνισή του, δεν έχει βρεθεί τίποτε. Όλος ο κόσμος το αναζητά, δορυφόροι, πολεμικά, διερχόμενα εμπορικά έχουν το νου τους, ελικόπτερα, και δε βρίσκουν τίποτε.

Μέχρι και η θεωρία νέου πειράματος της Φιλαδέλφεια άρχισε σιγά σιγά να κυκλοφορεί.

Δεν είναι περίεργο το γεγονός ότι ενώ μπορούν να καταγράφουν τις κινήσεις μέσα στο σπίτι μας, να μη βρίσκεται ένα αεροσκάφος, το οποίο μάλιστα τώρα λέγεται ότι πετούσε για αρκετές ώρες μετά την εξαφάνισή του;

Ακόμη και το σενάριο ότι κατελήφθη από τρομοκράτες ώστε να χρησιμοποιηθεί σε τρομοκρατική επίθεση φαντάζει εξωπραγματικό διότι θα πρέπει να ανεφοδιαστεί με καύσιμα, να απογειωθεί, να πετάξει απαρατήρητο και να πέσει πάνω στο στόχο του, πράγμα όχι εύκολο όταν το αναζητά όλη η υφήλιος.

Πάντως ήδη μια πρώτη αλλαγή κυοφορείται με διάφορες «φωνές» να ζητούν ακόμη μεγαλύτερη αυστηροποίηση των μέτρων ελέγχου των επιβατών. Συνήθως με κάτι τέτοια «ατυχήματα» γιγαντώνεται το παγκόσμιο αστυνομικό κράτος.

Ωστόσο υπάρχει και μια ευχάριστη πτυχή στην όλη υπόθεση. Όσο απομακρύνεται το σενάριο του ατυχήματος τόσο παραμένει ζωντανή η ελπίδα οι επιβαίνοντες να μην έχουν χαθεί.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail