Παίζουν με τη φωτιά οι ΗΠΑ στη Συρία!

Του Στρατή Μαζίδη

Παιχνίδια με τη φωτιά ξεκινούν οι ΗΠΑ στη Συρία εξοπλίζοντας την αντιπολίτευση με πυραύλους εδάφους-αέρος τη στιγμή έχει ξεκινήσει να διαφαίνεται ένα τέλος στο τούνελ του εμφυλίου πολέμου μετά την απελευθέρωση της Χομς και την αντίστοιχη αναμενόμενη του Χαλεπίου.


Μάλιστα ήδη ο ελεύθερος συριακός στρατός (FSA) έχει εφοδιαστεί με αντι-αρματικούς πυραύλους.

Πηγές της Ουάσινγκτον αναφέρουν ότι οι ΗΠΑ προχωρούν βήμα-βήμα στην ενίσχυση του FSA για τον κίνδυνο του να πέσουν τα όπλα αυτά στα χέρια ακραίων εξτρεμιστικών ισλαμικών ομάδων.

Η απόφαση ήρθε μετά από επίσκεψη στις ΗΠΑ του Αχμά Αλ Τζάρμπα της συριακής αντιπολίτευσης ζητώντας ενίσχυση αλλά και στα πλαίσια του νέου δόγματος της χώρας αντί να πολεμά η ίδια, να ανοίγει μέτωπα φωτιάς κατά τόπους και συντηρώντας δίχως οικονομικές και απώλειες ζωής για την ίδια.



 
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail