Παιδιά της Ελλάδος παιδιά! Απευθύνομαι στη χοληστερίνη τα τριγλυκερίδια, την ουρία και την ακράτεια απανταχού της χώρας

Παιδιά της Ελλάδος παιδιά!!!!

Απευθύνομαι στη χοληστερίνη τα τριγλυκερίδια, την ουρία και την ακράτεια απανταχού της χώρας.

Σε σας, κύριοι που οι πατεράδες σας δοξάσανε τη χώρα πολεμώντας το '40 φωνάζοντας ΟΧΙ στον κατακτητή (τότε υπήρχε αυτή η λέξη καθώς και τα παλικάρια που τη στήριξαν) σε σας που γίνατε θιασώτες του Σταρένιου γιατί οι Γερμανοί είναι φίλοι μας, καθώς επίσης και σε σας κυρίες μου που οι μανάδες σας έπλεκαν μάλλινες κάλτσες για τους Έλληνες φαντάρους και μάζευαν και μαγείρευαν καυκαλήθρες και τσουκνίδες για να κρατήσουν στη ζωή την οικογένεια στην Κατοχή.

Σκεφτείτε ότι με ''το όπλο σας'' χαράζετε το μέλλον των εγγονιών σας, που διαγράφεται μαύρο και ανύπαρκτο όπως το μεροκάματο στις μέρες μας.

Αναλογιστείτε πόσοι νέοι κάθε χρόνο εγκαταλείπουν τη χώρα, (που εσείς τους παραδώσατε ),μια που αυτή κατήντησε ΄΄Στων Ψαρρών την ολόμαυρη ράχη΄΄

Συλλογιστείτε πόσες φορές ΄΄το ΄΄χρησιμοποιήσατε λάθος στέλνοντας ΄΄στο Μινώταυρο ΄΄
όλο και περισσότερους νέους!

Αλήθεια, θυμάστε πόσες φορές συρθήκατε πίσω από το κομματικό άρμα και σαν επαίτες απλώσατε το χέρι να μαζέψετε κανένα ψίχουλο, που έπεφτε πού και πού από το λουκούλιο γεύμα του κόμματος; Πραγματικά πεινάτε ακόμη; Περίεργο αυτοί λένε ότι μαζί τα φάγαμε.

Αναρωτιέμαι οι αλυσίδες που σας πέρασαν χειροπόδαρα δεν σας πλήγιασαν ακόμα; Ακούτε πώς μας διαπομπεύουν οι Γερμανοί φίλοι μας; Δέστε τη χώρα, κατήντησε η Σπιναλόγκα της Ευρώπης.

Δε νοιάζονται συνταξιούχε για σένα, βλέπεις δεν πεθαίνεις κιόλας νωρίς....

Γι αυτό παππού όταν με το καλό ξημερώσει η μέρα της μάχης το νου σου πίσω απ΄το παραβάν, κοίτα να βρείς στόχο αυτή τη φορά. Αέρα!!! 

ΚΑΤΩ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ,
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ

Μαρίνα Σολδάτου
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail