Ευχαριστούμε τους Αμερικανούς, τους Γερμανούς, τους Εβραίους, τους Ευρωτραπεζίτες και το ΔΝΤ για τη στάση τους...

Της Μαρίνας Σολδάτου

Σε μεταβατική πολιτική περίοδο βρίσκεται η χώρα από τις 29 Δεκεμβρίου. Οι εθνικές εκλογές πλησιάζουν και οι κομματικοί μηχανισμοί προετοιμάζονται. Τα ξένα ΜΜΕ αναμεταδίδουν τις εξελίξεις στην Ελλάδα κινδυνολογώντας και ακούγονται φήμες περί σχηματισμού συνασπισμού ΓΑΠ- Σαμαρά-Ποταμιού με σκοπό κοινή εκλογική κάθοδο.

Αν αληθεύει αυτό, διαφαίνεται καθαρά η επιθυμία των ξένων να ανακόψουν τις επερχόμενες πολιτικές εξελίξεις. Οι δανειστές μας δε φαίνονται διαθετιμένοι, να μας επιτρέψουν, να διαχειριστούμε την κατάσταση, ούτε μας αναγνωρίζουν το δημοκρατικό μας δικαίωμα, να επιλέξουμε κυβέρνηση. Η κεντροαριστερή τάση που φαίνεται, να κερδίζει έδαφος, πρέπει πάση θυσία, να εμποδιστεί. Τώρα που μπήκε το νερό στο αυλάκι, τώρα που μας έμαθαν, να ζούμε με αέρα κοπανιστό, χωρίς δουλειά, χωρίς σπίτι, χωρίς ελπίδα, φτου κι απ΄την αρχή! Και αναρωτιώνται, ποιοί είναι αυτοί οι ξεβράκωτοι νότιοι, που θέλουν να αυτοκυβερνηθούν!

Η Ελλάς μετά την τουρκοκρατία κι από τη σύστασή της ως κράτους πάντα στηριζόταν οικονομικά σε δάνεια των μεγάλων δυνάμεων. Αλλά από το συμβάλλω στην ανόρθωση ενός κράτους συνάπτοντας οικονομικές συμφωνίες, έως το αποφασίζω για την πολιτική του συνέχεια, υπάρχει διαφορά.

Το γελοιοδέστερο της υπόθεσης είναι τα πρόσωπα, που επέλεξαν, για να αποτελέσουν το ανάχωμα στην επερχόμενη αριστερή δύναμη του ΣΥΡΙΖΑ. Την τριανδρία ΓΑΠ- Σαμαρά -Θεοδωράκη. Καμμένοι εγκέφαλοι, πειραγμένα καλάμια που τους ξερνάνε οι πολιτικές εξελίξεις. Τί αλήθεια θα μπορούσαν, να προσφέρουν στον ελληνικό Τιτανικό, που προκάλεσαν οι δύο εξ αυτών; Σε μας νέες περιπέτειες και καινούρια δράματα, στους ξένους ότι ζητήσουν.

Το ερώτημα είναι, μασάει η κατσίκα ταραμά; Πιστεύουν ότι ο δαρμένος Έλληνας θα δελεαστεί από τις τρεις πολιτικές διάνοιες ύστερα από την 5ετή μνημονιακή κόλαση;

Μα δεν έχουν καταλάβει η Φράου Μέρκελ και ο Χερ Σόιμπλε, ότι για μας τους ταλαιπωρημένους ραγιάδες και ο διάολος ο ίδιος θα ήταν καλύτερος κυβερνήτης από τα πολιτικά υπόλοιπα, που μας πλασάρουν; Για να σοβαρευτούμε λίγο!!!
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail