Βαθύ βαρομετρικό χαμηλό … ενόψει!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ

Τα μετεωρολογικά όργανα στους σταθμούς μέτρησης τρελάθηκαν, οι ενδείξεις κτύπησαν κόκκινο και τα μοντέλα πρόγνωσης δείχνουν ταχεία επιδείνωση, ένεκα του πρωτοφανούς βαρομετρικού χαμηλού …. παπαρολογίας (ήτοι, ασυναρτησίας, ψευδολογίας, τρομολαγνείας, υποσχεσεολογίας, λαϊκισμού, κλπ), που αναμένεται να χτυπήσει τη Χώρα μας, από τις βραδινές ώρες σήμερα!!

Στο τερατώδες αυτό μέτωπο της κακοκαιρίας (κακοδαιμονίας ενός λαού) που συγκροτήθηκε και παραμένει στάσιμο, πάνω ακριβώς από την Πλατεία Συντάγματος, συγκρούονται και συντίθενται …. ο προερχόμενος εκ Δυσμάς Κυκλώνας των «Ανίκανων και Ανάξιων», με τον εξ Ανατολών Αντικυκλώνα των «Ανόητων και Ανώμαλων» πολιτικών!!

Επειδή, το πρωτοφανές αυτό βαρομετρικό «Σύστημα» δεν έχει προηγούμενο, η επιστήμη εδώ πλέον σηκώνει ψηλά τα χέρια …. προς το Θεό και ταπεινά προσεύχεται, να αντέξει η Χώρα, τη φουρτούνα που αναμένεται να σκάσει στο κεφάλι της!!

Συνιστούν δε να ακολουθήσουμε τη μέθοδο του Οδυσσέα, για να περάσουμε (ξανά) το Στενό με τις Πλαγκτές Πέτρες (της Βουλή) όπου εκεί εδρεύουν και παραμονεύουν …η Σκύλλα και η Χάρυβδη : βουλώστε τ’ αφτιά σας, μποτζαριστείτε γερά, ασφαλίστε φινιστρίνια και μπουκαπόρτες, μαζέψτε δίπλα σας προμήθειες (μελομακάρονα, κουραμπιέδες και ότι άλλο απέμεινε), βάλτε εορταστική μουσική (για ψυχική ανάταση) και χαλαρώστε αναπαυτικά (διότι, ούτως ή άλλως, …το μοιραίον φυγείν αδύνατον)!!
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail