Αποκεφάλισε τη μητέρα του την Παραμονή Πρωτοχρονιάς

Στρατής Μαζίδης

Ο 23χρονος, Christian Gomez αντιμετωπίζει την κατηγορία φόνου πρώτου βαθμού για τον αποκεφαλισμό της μητέρας του για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην πολιτεία της Φλόριντα των ΗΠΑ.

Ο Gomez επιτέθηκε στη μητέρα του στο γκαράζ με ένα τσεκούρι, έκοψε το κεφάλι της και έσυρε το πτώμα της στα σκουπίδια έξω από το σπίτι, σύμφωνα με τον σερίφη του Pinellas County, Bob Gualtieri.

«Αυτός άφησε το πτώμα δίπλα στον κάδο απορριμμάτων, πήγε στο γκαράζ και προσπάθησε να καθαρίσει», είπε ο Gualtieri και συμπλήρωσε:  "Όταν είδε ότι δεν τα καταφέρνει, έφυγε."

Ο σερίφης δήλωσε πως ο Gomez ομολόγησε τη δολοφονία του. Ανέφερε ότι ήταν αναστατωμένος με τη μητέρα του γιατί του ζητούσε να μετακινήσει κάποια κουτιά στο σπίτι, και παράλληλα ζήλευε την προσοχή που έδειχνε στον αδερφό.

Ο Gomez συνελήφθη λίγα τετράγωνα μακριά αφού ο αδερφός του κάλεσε την αστυνομία και ανέφερε τη δολοφονία.

Ο δράστης έχει διαγνωστεί με σχιζοφρένεια ενώ είχε απασχολήσει κι άλλες φορές τις αστυνομικές αρχές με τη συμπεριφορά του κατά το παρελθόν.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail