Νεαρή φοιτήτρια κατάφερε να αποδράσει από την κόλαση των βιαστών της

Στρατής Μαζίδης

Ένα απίστευτο μαρτύριο κρυβόταν πίσω από την πρόταση κάποιου ξεναγού να περιηγήσει μια 22χρονη γιαπωνέζα φοιτήτρια - ερευνήτρια σε  σε ένα βουδιστικό κέντρο προσκυνήματος στην ανατολική Ινδία.

Μόλις την Παρασκευή η αστυνομία συνέλαβε τρεις ινδούς κι αναζητά ακόμη δύο υπόπτους που κράτησαν έγκλειστη την κοπέλα για περίπου τρεις εβδομάδες.

Όλα ξεκίνησαν στα τέλη Νοεμβρίου στην Καλκούτα όταν ένας ινδός παρουσιάστηκε στην κοπέλα ως ξεναγός και προσφέρθηκε να της να της δείξει το βουδιστικό κέντρο προσκυνήματος στο Μποντ Γκάγια, μια πόλη που απέχει 130 χλμ από την Πάτνα.

Ωστόσο η περιήγηση έλαβε άλλη τροπή όταν ο ξεναγός ένωσε τις δυνάμεις του με άλλα τέσσερα άτομα με αποτέλεσμα να αρχίσει το μαρτύριο των καθημερινών βιασμών της κοπέλα από τη συμμορία.

Τελικά η άτυχη φοιτήτρια κατάφερε να αποδράσει στις 26 Δεκεμβρίου, έφτασε στην Καλκούτα και κατέθεσε καταγγελία στην αστυνομία.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail