Κουβέλης, μια σύγχρονη ….. «Σταχτοπούτα»!

ΚΩΣΤΑΣ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ

Φωτεινή καλή μου, μη το βάζεις κάτω! Όποιος δεν έχει γευτεί τη χυλόπιτα, δεν ξέρει από έρωτα!
Όμως εσύ τελικά, φαίνεται ότι έχεις καρδιά «παιχνιδιάρα» και πολύ τσαχπίνα, που ερωτεύεται …. τους πάντες, στο άρπα κόλλα, αρκεί αυτοί να μπορούν να …. σε «σπιτώσουν» αξιοπρεπώς!
Συμπεριφέρεσαι δηλαδή, σαν την άλλη κόρη, τη Γιωργία του «ΛΑΟΥ», …. την πεπλανημένη!

Νόμισες ότι έκανες την τύχη σου, με τον «ώριμο» Καπετάν Αντώνη, που σ’ έκανε «κυρία ΔΗΜΑΡ» (μετά δόξης και τιμής). Όμως γρήγορα διαπίστωσες ότι αυτός σε παραμελούσε συστηματικά, σε ήθελε μόνο για τη μόστρα και τη γλωσσοφαγιά γύρω του, ενώ επίσης, ήταν και σκληρός και βίαιος … τα βράδια. Έτσι, άρχισες να τσιλημπουρδίζεις με … τον «παραγιό» του, τον καλοθρεμμένο Μπένυ, για να φύγετε μαζί αγκαλιά και να ανοίξετε το δικό σας σπιτικό. Και αυτός όμως, είχε πολλά «παιδικά» απωθημένα και …. μεγάλες ανασφάλειες και ήθελε μόνο στα «πεταχτά» ραντεβουδάκια … στα παγκάκια!

Έτσι κι εσύ, πήρες τη μεγάλη απόφαση !! Να χαρίσεις τα κάλλη σου, στο πρωτοπαλίκαρο της γειτονιάς, στον γόη τον Αλέξη, τον νιό και τον λεβέντη!! Αυτός όμως έχει πολλές «ερωμένες», είναι βλέπεις περιζήτητος γαμπρός και … «παίζει» παντού με όλες !! Ως γνήσιο Greek «καμάκι», γοητεύει, αγκαλιάζει τρυφερά και παρηγορεί επιδέξια κάθε …. πικραμένη, απελπισμένη και ρομαντική καρδιά !! Κάνει έτσι το κέφι του, παίρνει το «χυμό» της και μετά την πετά «στημένη», μαραμένη και κλαμένη, πηγαίνοντας ….. για άλλες νέες και «φρέσκιες» κατακτήσεις!
Έχεις εξάλλου και μια πολύ sexy αντίζηλο, τη ζηλιάρα Πανωραία των «ΑΝΕΛ», μια παστρικιά νταρντάνα και μάλιστα …. με «προίκα»!

Καλή μου Φωτεινή, ζεις και συ το παραμύθι σου και νοιώθεις, σαν την ορφανή «φτωχιά» Σταχτοπούτα, που περιμένει …. τον Αλέξη της, το πλούσιο «πριγκιπόπουλο», να γονατίσει στοργικά και να της φορέσει το γοβάκι της!

Όμως, όταν ξυπνήσεις (μαζί με πολλούς άλλους Έλληνες), τότε θα καταλάβεις …. και ποια είσαι και που βρίσκεσαι!

Είναι όμως κρίμα καλή μου Φωτεινή, διότι ήσουν όμορφη, γλυκιά και …. από σπίτι με αρχές !! Θα μπορούσες να είχες κάνεις …. ευτυχισμένους, πολλούς σοβαρούς νοικοκυραίους …. που σε καμάρωναν!

Αλλά …… προτίμησες τα μεγαλεία!
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail