Βρε «πλημμέλημα» είναι!

Του Μιχάλη Τζανάκη

Η «δικαιοσύνη» τσάκισε τον Παπακωνσταντίνου μετά την αμείλικτη τιμωρία που του επέβαλε· είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο πως δε θα τολμήσει πλέον κανείς να διαπράξει «απιστία» εις βάρος του Δημοσίου. Ευτυχώς, δηλαδή που η δικαστική εξουσία «σώζει» τα προσχήματα και οικοδομεί σχέσεις εμπιστοσύνης με την χειμαζόμενη κοινωνία.

Επιτέλους, έπρεπε να κάνει «αισθητή» την παρουσία της και να «καθησυχάσει» τον κόσμο ότι μπορεί να την «εμπιστεύεται» από τις αυθαιρεσίες της εκτελεστικής εξουσίας. Γι ‘ αυτό χρειάζεται στην αστική «δημοκρατία» μας η «διάκριση» των εξουσιών!!! Αν μπερδεύουν τα «στικάκια» οι «εκτελεστικοί» να έρχονται οι «δικαστικοί» να τους καταδικάζουν για … πλημμέλημα!!! Νομίζω ότι σε όλους έχει τύχει να «μπερδέψουν» τα στικάκια τους!!!

Όταν η «δημοκρατία» μας είναι τόσο «θωρακισμένη» δεν έχει να φοβάται τίποτα. Πολύ περισσότερο όλοι εμείς, αφού η πλειοψηφία ημών έχει… «πρότερο έντιμο βίο»!!!

Κι όσοι έχετε κάνει «κακουργήματα» για ξαναψάξτε το!!! Πλημμέλημα είναι, βάζω στοίχημα!!!

Υγ. άσχετο, αλλά οι δικαστές φορούσαν «γουνάκια»;
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail