ΑΘΑΝΑΤΕΣ! Προτίμησαν το ραντεβού με το Θάνατο παρά τον προσωρινό γάμο για ξελαμπικάρισμα των «αγωνιστών»

Στρατής Μαζίδης

Το Ισλαμικό Κράτος (IS) μαχητές εκτέλεσε τρεις νεαρές γυναίκες στη Μοσούλη, κατηγορώντας τες για άρνηση προσωρινού γάμου, Nikah, με άλλους τζιχαντιστές.

Η Nikah είναι ο πλάγιος τρόπος ώστε οι τζιχαντιστές να ικανοποιούν τις ακόρεστες και διεστραμμένες ερωτικές τους ορέξεις εντός γάμου. Μόλις ξεδώσουν, ο γάμος διαλύεται και πάμε για άλλα.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας από τη Μοσούλη δήλωσε στο BasNews ότι οι μαχητές συνεχίζουν να απαγάγουν γυναίκες με τις οποίες θέλουν να έχουν προσωρινό γάμο.

Η πηγή, που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της για λόγους ασφάλειας, δήλωσε ότι την Τετάρτη, συνελήφθησαν 13 γυναίκες σε διάφορα μέρη της Μοσούλης. Οι αντάρτες εκτέλεσαν τρεις από αυτές, αφού μεταφέρθηκαν στο Nimrud, ανατολικά της Μοσούλης.

Η πηγή ισχυρίστηκε ότι από τις 13, οι τρεις που αρνήθηκαν να κάνουν σεξ με...αγωνιστές, εκτελέστηκαν.

Συνολικά το ραντεβού με το θάνατο αντί με τους τζιχαντιστές έχουν προτιμήσει πάνω από 150 γυναίκες στην ιστορική Μοσούλη που βλέπει πλέον στον ορίζοντα την ελευθερία να πλησιάζει.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail