Το εν Ελλάδι κόλπο γκρόσο!

Βάσια Ζαριφοπούλου / Νίκος Γεωργαντζάς

·
Αντίο ζωή. Σε τόπο χλοερό στο εξής όλοι μας!
·
Ξεχάστε τα σπίτια μας, ξεχάστε τη ζωή μας και αυτήν των παιδιών μας! Με τα μπάνια του λαού πρόκειται να συγκεντρωθούν όλα τα ήδη υπογεγραμμένα μνημόνια και να υπογραφεί μία νέα σύμβαση, η οποία θα δίνει δικαίωμα κατασχέσεων δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας, χωρίς καν την δυνατότητα παρεμβάσεως των κυβερνήσεων της Ε.Ε. μέσω νομικών διαδικασιών.
·
Το εν Ελλάδι κόλπο γκρόσο τώρα είναι να ξανα-υπογραφούν όλα τα ήδη υπάρχοντα μνημόνια, υπό την κάθετο ή πυραμιδική ιεραρχία κεντρικής εξουσίας και ισχύος του ‘νέου’ απολυταρχικά δεσποτικού καθεστώτος χρηματιστικής, του καρτέλ των τραπεζών της ΕΕ.
·
Πόσες και πόσοι όμως εξ ημών κατανοούμε τούτα τα ‘ψιλά’ γράμματα, ώστε συλλογικά να πράξουμε, ανεξάρτητα από την τυραννική κομματοκρατία, πρωταρχικά σε τοπικό επίπεδο;
·
Δυστυχώς, ακόμη και οι δήθεν αφυπνισμένοι, ακόμη ψάχνουν για ένα δήθεν ηγεμόνα, ηγέτη ή καθεστωτικό βοσκό, μπας και τους χώσει σε κάποιο καθεστωτικό μαντρί.
·
― «Μέσα στο μαντρί, τα σπίτια τι τα θέλεις;», θα μου πεις. «Πολύ σωστά!», θα σου πω.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail