Αόρατοι αντάρτες σκορπούν τον τρόμο στους τζιχαντιστές της Μοσούλης

Στρατής Μαζίδης

Κλίμα φόβου και τρομοκρατίας φαίνεται πως καλλιεργούν οι ιρακινές δυνάμεις με τους κούρδους λίγο πριν την επίθεση για την απελευθέρωση της Μοσούλης.

Συγκεκριμένα άγνωστοι μαχητές εισήλθαν στη Μοσούλη, στο βόρειο Ιράκ σκοτώνοντας πέντε  υψηλόβαθμα  στελέχη του Ισλαμικού Κράτους (IS) σε δύο διαφορετικά περιστατικά.

Όπως δήλωσε ο Ghayas Surchi, στέλεχος της Πατριωτικής Ένωσης του Κουρδιστάν (PUK) στη Μοσούλη, στο BasNews ότι αντάρτες συνεχίζουν τις επιθέσεις εναντίον στόχων μέσα στην πόλη.

«Την Τετάρτη, ένας αριθμός αγνώστων αντάρτες επιτέθηκαν και σκότωσαν τρεις εμίρηδες [ηγέτες]. Επρόκειτο για τους Ali Qassim, Khatab Hamid και Saad Qassim Khalaf.»

Ο Surchi αποκάλυψε ότι εκτός από αυτήν την επίθεση, οι αόρατοι αυτοί αντάρτες τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό σε όχημα των τζιχανστιστών σκοτώνοντας έτσι δύο ακόμη εμίρηδες, τους Khidir Kazim Φαζίλ και Καρίμ Hadidi.

Τέλος οι άγνωστοι αντάρτες επιτέθηκαν και σε βάση των τζιχαντιστών στα δυτικά της Μοσούλης, σκοτώνοντας έξι τζιχαντιστές.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail