Η Ιστορία ΣΩΘΗΚΕ στην Παλμύρα - Οι ΠΡΩΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ από την επιχείρηση του Συριακού Στρατού - ΒΙΝΤΕΟ

Στρατής Μαζίδης

Οι πρώτες εικόνες από την επιχείρηση του Συριακού Στρατού στην ιστορική Παλμύρα με δεκάδες νεκρούς τζιχαντιστές του ισλαμικού κράτους δόθηκαν στο φως της δημοσιότητας από τις Ενοπλες Δυνάμεις.




Ο στρατός, σε συνεργασία με τους ντόπιους, πέτυχε να εξαλειφθούν οι τελευταίες ομάδες των τρομοκρατών του Ισλαμικού Κράτους στο χωριό al-Ameriyeh και στους λόφους γύρω από την Παλμύρα.

Η νίκη των κυβερνητικών δυνάμεων επήλθε κατόπιν σφοδρής σύγκρουσης κατά την οποία η ISIS υπέστη βαριές απώλειες σε προσωπικό και εξοπλισμό.

Εν τω μεταξύ, ο κυβερνήτης της Χομς δήλωσε ότι ο στρατός ανέλαβε τον έλεγχο του Πύργου του ραδιοφώνου και των λόφων που βλέπουν την πόλη της Παλμύρα ενώ ο στρατός ερευνά για βόμβες και εκρηκτικά συστήματα που πιθανώς να έχουν τοποθετηθεί ανάμεσα στα σπίτια στο Ameriyeh.

Ο κυβερνήτης επιβεβαίωσε ότι η αρχαιολογική πόλη της Παλμύρα είναι "ασφαλής" και ότι ο δρόμος που τη συνδέει με τη Χομς είναι επίσης «απολύτως ασφαλής».

Τέλος η Πολεμική Αεροπορία με στοχευμένες συνοδείες σε οχήματα της ISIS κατά την υποχώρησή τους από την Παλμύρα προς την πόλη al-Sukhna πέτυχε να τα καταστρέψει σκοτώνοντας όλους τους επιβαίνοντες τρομοκράτες.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail