ΡΕΣΙΤΑΛ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ - Δημοσιογράφοι έκαναν ρεζίλι τον έπαρχο για τους τζιχαντιστές και συνελήφθησαν!

Στρατής Μαζίδης

H Πιναρ Ογκούντς και ο Οζλέμ Τοπτσού στρίμωξαν πολύ άσχημα τον κυβερνήτη (έπαρχο) της Σανλιούρφα στο Ακτσάκαλε σχετικά με τους τζιχαντιστές της ISIL και τους σύριους πρόσφυγες.

Οι δημοσιογράφοι ρωτούν επίμονα σχετικά με την τύχη ορισμένων συλληφθέντων (;) τζιχαντιστών με τον έπαρχο να μη δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις και να μασά τα λόγια του ως προς την τύχη των τακφιριστών και το αν βρίσκονται μέλη της οργάνωσης στην πόλη.

Και η αποκορύφωση έρχεται όταν οι δύο δημοσιογράφοι ρωτούν για τους προσφύγες και το από ποιους προσπαθούν να ξεφύγουν. Ο κυβερνήτης απαντά πως επιχειρούν να διαφύγουν από τους κούρδους της YPG και τους βομβαρδισμούς των ΗΠΑ. Οι Ογκούντς και Τοπτσού ανταπαντούν πως δεν είναι αυτή η απάντηση που τους έδωσαν οι ίδιοι οι σύριοι πρόσφυγες.

Επέρχεται παγωμάρα, ο κυβερνήτης διακόπτει τη συνέντευξη μαυρίζοντας την κάμερα και στη συνέχεια άνδρες της αστυνομίας συλλαμβάνουν τους δύο δημοσιογράφους.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail