ΠΡΟΓΕΥΣΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ των παρανόμων μεταναστών τα γεγονότα της Λέσβου;

Του Στρατή Μαζίδη

Ήταν ζήτημα χρόνου οι στιβαγμένοι παράνομοι μετανάστες και πρόσφυγες να έρθουν στα χέρια. Τις προάλλες ήταν η κυρία που τους ξελαμπικάριζε, η οποία στριμώχθηκε περισσότερο από ότι μπορούσε να αντέξει.

Χθες ήταν τα γεγονότα του λιμανιού με τη συμπλοκή και το σημαντικό συμβάν του εγκλωβισμού των ανδρών του Λιμενικού Σώματος μέσα στο κοντέινερ από τους εξεγερθέντες οι οποίοι μετά μετέβησαν στο λιμάνι.

Όποιος θέλει μπορεί να χώνει το κεφάλι του στην άμμο όμως η παρουσία τεράστιου αριθμού παρανόμων μεταναστών στη χώρα, όχι μόνο όσων τώρα εισέρχονται αλλά όλα αυτά τα τελευταία χρόνια αποτελεί ωρολογιακή βόμβα, ειδικά όσον αφορά τους μουσουλμάνους.

Η μέχρι στιγμής αντιμετώπιση είναι η ασπιρίνη της διοχέτευσης ελάχιστων προσφύγων στην υπόλοιπη Ευρώπη και διάχυσή τους στο κέντρο της Αθήνας.

Αλήθεια ποια λογική εξυπηρετεί η πρόσφατη μεταφορά 2.000 από ένα νησί στο κέντρο της Ομόνοιας; Θα χαθούν; Δε θα φαίνονται στην αχανή πόλη;

Η χώρα, όσο κι αν ο Καμμένος αυτοπαρουσιάζεται ως υπουργός άμυνας μιας υπερδύναμης, είναι αθωράκιστη στον τομέα αυτό. Επιπλέον πολύ αμφιβάλλουμε αν υπάρχουν σχέδια αντιμετώπισης μιας εξέγερσης στα πρότυπα αυτής που έπληξε το Παρίσι πριν μερικά χρόνια.

Οι άνθρωποι όμως αυτοί συμπιέζονται επικίνδυνα από κάθε άποψη, τόσο μεταφορικά όσο και κυριολεκτικά. Κάποια στίγμη η πίεσή τους αυτή θα ακουμπήσει το όριο αντίδρασης. Και τότε να δούμε τι θα γίνει...

Μικρή λεπτομέρεια, ανάμεσά τους βρίσκονται και τζιχαντιστές. Δεύτερη μικρή λεπτομέρεια, οι τζιχαντιστές έδωσαν εντολή για επιθέσεις και στα Βαλκάνια.

Τα γεγονότα της Λέσβου δεν πρέπει να περάσουν αδιάφορα. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε και αν "υποκινήθηκαν" από ορισμένους που φέρουν το μανδύα του πρόσφυγα ενώ δεν είναι.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail