Ποτέ δεν τιμωρούνται οι ένοχοι

Της Μελίνας Κονταξή

Όταν η ιστορία δεν διδάσκει, επαναλαμβάνεται και αθώοι πληρώνουν πάντα το τίμημα.

Οι Τούρκοι δεν πλήρωσαν ποτέ για τις γενοκτονίες πέντε εκατομμυρίων Ελλήνων, Αρμενίων και Ασσυρίων, αντίθετα επιβραβεύτηκαν και μπόρεσαν να συνεχίσουν την βιολογική εξόντωση των γηγενών λαών της Ανατολίας, που παρέμειναν μετά τις Γενοκτονίες και την ανταλλαγή πληθυσμών.

Οι Κούρδοι έγιναν ‘‘βουνίσιοι Τούρκοι’’ για το τεχνητό Κεμαλικό φασιστικό κράτος.

Ο Ισμέτ Ιονού το 1925 δήλωνε…

« Όποιο κι αν είναι το κόστος, όσοι ζουν μέσα στα σύνορα μας θα εκτουρκιστούν»

Μέχρι το 1991 η δημόσια χρήση της Κουρδικής απαγορευόταν.

Γκρίζοι λύκοι στάλθηκαν ως δάσκαλοι στον Πόντο για να εκτουρκίσουν αυτούς που εγκαταλείψαμε το 1922 και ξαναπροδώσαμε χωρίς αντιδράσεις από τους ‘‘ευαίσθητους’’ όταν θέλησαν να γνωρίσουν την μητέρα που αποδείχτηκε χειρότερη από μητριά.

Σε τι να πρωτοαναφερθεί κανείς;

Στους Έλληνες κρυπτοχριστιανούς του Ερζερούμ, που το 1939 παρακάλεσαν να μπορέσουν να έρθουν στην πατρίδα και η κυβέρνηση αρνήθηκε;
Στους Πόντιους φοιτητές από την Τραπεζούντα, που το 2002 δεν απελάθηκαν τελευταία στιγμή μετά απο μεγάλες αντιδράσεις , αυτός ήταν ο στόχος.
Στον Ιsmail, που του ζητήθηκε να γράψει Τούρκος αντί για Πόντιος στην θέση της καταγωγής, στο αίτημα για άσυλο που έκανε;


Αλλά μην αγχωνόμαστε… στο Ελλαδικό κράτος που άφησε ανυπεράσπιστο το έθνος, δεν χρειάζεται να επιτεθούν, ήδη το αγοράζουν… ξεκινώντας από τις μαρίνες, 4 αγόρασαν.


Πάνω από όλα ο κατευνασμός στην Τουρκίας… πολιτική που ακολουθήθηκε από το 1922 και έχει οδηγήσει σε εξαιρετικά αποτελέσματα, όπως το πογκρόμ εναντίον των Ελλήνων της Κωνσταντινούπολης το 1955, που είχε σαν αποτέλεσμα τον εξαναγκασμό σε φυγή, της πλειοψηφίας της μειονότητας, που η Τουρκία ήταν υποχρεωμένη να προστατέψει.

Από 298.000 Έλληνες που ζούσαν στην Κωνσταντινούπολη λίγους μήνες μετά την υπογραφή της συνθήκης της Λωζάνης, σήμερα απέμειναν λιγότεροι από 5000.Στην εισβολή και κατοχή του 37 τις εκατό της Κύπρου

Οι Τούρκοι δεν πλήρωσαν ποτέ και αυτό έκανε την αλαζονεία τους απέναντι και σε βάρος των γηγενών λαών να μην περιορίζεται στα όρια του τεχνητού κράτους τους…

Στη Λωζάνη Τούρκος φασίστας όρμησε με το αυτοκίνητο του σε διαδήλωση Κούρδων τραυματίζοντας δυο σοβαρά.
Στη Σουηδία πέταξαν βόμβες.
Στη Γερμανία τραυμάτισαν έναν Κούρδο με μαχαίρι.
Έμαθαν ότι οι ζωές αυτών που προϋπήρχαν στην Ανατολία αξίζουν λιγότερο από τη δική τους και δεν αλλάζουν, σε όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρεθούν.

Η σιωπή των ανθρωπιστών εκκωφαντική, και όσοι από αυτούς μιλούν, καταγγέλλουν τον Ερντογάν που χτυπάει λένε τον Τουρκικό λαό.

Κούρδους σκοτώνει ο Ερντογάν, με την βοήθεια Τουρκικού όχλου που καίει σπίτια και μαγαζιά Κούρδων.

Δε σεβαστήκατε ψευτοανθρωπιστές τους Έλληνες, Αρμένιους και Ασσύριους, σεβαστείτε τουλάχιστον το αίμα των Κούρδων.

Μην φοβάστε αγαπητοί ανθρωπιστές, οι Τούρκοι φασίστες το γνωρίζουν ότι τους στηρίζετε, από το 22 το γνωρίζουν… γιατί αυτούς στηρίζετε και όχι τα ανύπαρκτα ταξικά αδέρφια.

Και όποιος στηρίζει φασισμό δεν εξαιρείται, ο ξένος έχει το αίμα των θυμάτων του στα χέρια του.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail