RT: Οι Τούρκοι «ζητάνε τα ρέστα» από τη Ρωσία όταν αυτοί προκαλούν καθημερινά στο ελληνικό FIR

Πλήρη επιβεβαίωση του άρθρου μας στην ιστοσελίδα pentapostagma.gr, με τίτλο (Ο ρωσικός τύπος μιλάει για απρόκλητες τουρκικές παραβιάσεις στον εθνικό εναέριο χώρο της Ελλάδος!) από τον ρωσικό τύπο.

Οι Ρώσοι μάλιστα «σηκώνουν το γάντι» που έριξαν Τουρκία και ΗΠΑ, υπενθυμίζοντας στην Άγκυρα τα μύρια όσα έχει πράξει επανειλημμένως η τουρκική πολεμική αεροπορία στο Αιγαίο Πέλαγος. Κάτι που δεν γίνεται καθόλου τυχαία.

Επίσης οι ίδιοι τονίζουν ότι ούτε η Αίγυπτος, ούτε το Ισραήλ, ούτε η Ιορδανία, ούτε κανένας άλλος δεν «σκούζει» όπως η Άγκυρα, η οποία προφανώς επιζητεί «ανταλλάγματα» κάνοντας ανατολίτικα κόλπα.

Η κατάσταση που δημιουργήθηκε μάλιστα έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο, όπου σύμφωνα με σημερινά δυτικά ΜΜΕ, ο ΓΓ του ΝΑΤΟ εισηγήθηκε την αποστολή νατοϊκών δυνάμεων στην Τουρκία!

H Άγκυρα και τα δυτικά ΜΜΕ μάλιστα έχουν αποδυθεί σε έναν πραγματικά πόλεμο «μαγισσών», όταν πραγματικά ένα ρωσικό μαχητικό SU-30SM πέταξε κατά λάθος εντός του τουρκικού εναέριου χώρου για λίγα δευτερόλεπτα, τονίζει ο Γερμανός δημοσιογράφος, και αναμεταδίδει το γνωστό πρακτορείο ειδήσεων Russia Today.

Ωστόσο οι Τούρκοι δεν έκαναν τον κόπο να αναφέρουν το γεγονός ότι η τουρκική Πολεμική Αεροπορία σε καθημερινή βάση, και ατιμώρητα παραβιάζει τον εναέριο χώρο της γειτονικής Ελλάδας, αναφέρει και η γερμανική ειδησεογραφική ιστοσελίδα .

Σύμφωνα με τον τουρκικό στρατό, την Δευτέρα, ένα ρωσικό μαχητικό αεροσκάφος SU-30SM κατά λάθος παραβίασε τον Τουρκικό εναέριο χώρο, σύμφωνα με άρθρο μας στην ιστοσελίδα pentapostagma.gr με τίτλο (Η ρωσική παραβίαση του τουρκικού εναέριου χώρου ήταν αποτέλεσμα «καιρικών συνθηκών»).

«Αυτή η τεράστια διαφημιστική εκστρατεία των μέσων ενημέρωσης της Δύσης διοργανώθηκε από το τίποτα», αναφέρει η ιστοσελίδα Alles Schall und Rauch.

«Ποια είναι αυτά τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, φυσικά τα γνωστά μεγάλα δυτικά ΜΜΕ, τα οποία δεν αναφέρουν καν το γεγονός ότι η τουρκική πολεμική αεροπορία καθημερινά εισβάλλει στον ελληνικό εναέριο χώρο.

Κάποιος θα μπορούσε να καταλάβει το συναισθηματικό ξέσπασμα των Τούρκων, αν δεν ήταν τόσο τεχνητό και ψεύτικο, το οποίο μάλιστα αποτελεί ρεσιτάλ ηθοποιίας τονίζει η δημοσίευση. Το γεγονός ότι τα ίδια τα τουρκικά μαχητικά τέσσερις φορές παραβίασαν τον εναέριο χώρο της Ελλάδα πριν μερικές ημέρες, σημείωσε η γερμανική ιστοσελίδα Alles Schall und Rauch, είναι μοναδικό φαινόμενο και για το ίδιο το ΝΑΤΟ.

«Από τον Ιανουάριο έως τον Αύγουστο του τρέχοντος έτους, το ελληνικό Γενικό Επιτελείο κατέγραψε 1306 παραβιάσεις του FIR και 101 παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου από τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη.

Σε αυτό το «παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι μεταξύ της τουρκικής και της ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας, το οποίο πλέον έχει γίνει ρουτίνα, δεν ασχολείται «κανένας», αναφέρει ο ρωσικός τύπος. Η Μόσχα ζήτησε συγγνώμη για την παρεξήγηση με το περιστατικό αυτό και εξήγησε το σφάλμα πλοήγησης του αεροσκάφους, η Τουρκία όμως τι ακριβώς έχει κάνει με την Ελλάδα;

Η εμπλοκή της Ρωσίας στην ανώμαλη κατάσταση λόγω των τουρκικών παραβιάσεων στο Αιγαίο πέλαγος, με συνεχείς αναφορές από τον ρωσικό τύπο δεν γίνεται τυχαία. Τα ρωσικά πολεμικά πλοία τα οποία θα κινούνται από εδώ και στο εξής δια ΜΕΣΟΥ του Αιγαίου Πελάγους, ενώ εκτιμάται ότι θα «κατεβάζουν» με τα συστήματα τους οτιδήποτε απειλεί την ασφάλεια τους. Κοινώς μετά το 1776 και την συνθήκη «Κιουτσούκ –Καιναρτζή», τα ρωσικά πολεμικά πλοία με το που εμφανίζονται θα «εξαφανίζουν» τα τουρκικά πολεμικά πλοία και αεροσκάφη από το Αιγαίο. Αλλιώς…

pentapostagma.gr
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail