Όσοι αρνούνται την γενοκτονία του Ποντιακού Μικρασιατικού και του Ελληνισμού της Ανατολικής Θράκης, έχουν στα χέρια τους το αίμα των θυμάτων του Εβραϊκού ολοκαυτώματος

Της Μελίνας Κονταξή

Όποιος αρνείται την γενοκτονία του Μικρασιατικού, του Ποντιακού και του Ελληνισμού της Ανατολικής Θράκης από τους Τούρκους, πέρα από το ότι δεν αναγνωρίζει ούτε τις γενοκτονίες των Αρμενίων και των Ασσυρίων στην πράξη, καθώς όλες οι γενοκτονίες ήταν μέρος του ίδιου σχεδίου εξόντωσης των γηγενών λαών της Ανατολίας, έχει στα χέρια του και το αίμα των θυμάτων του Εβραϊκού ολοκαυτώματος.

Η εξόντωση των μη Τουρκικών Εθνοτήτων της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, είχε προαποφασιστεί από τους Νεότουρκους, στο συνέδριο τους το 1911, στην κατεχόμενη Θεσσαλονίκη.

Όποιος αρνείται την γενοτονία που η Διεθνής ένωση μελετητών γενοκτονιών αναγνώρισε το 2007, αρνείται κάθε έγκλημα εναντίον της ανθρωπότητας, που είχε ως βάση του την ατιμωρησία των Τούρκων... και δεν ήταν λίγα.

Ο Χίτλερ θαύμαζε τον Κεμάλ. Το πραξικόπημα της μπυραρίας είχε σε μεγάλο βαθμό βασιστεί στην επανάσταση του Κεμάλ στην Άγκυρα, όπου δημιούργησε μια δεύτερη κυβέρνηση ενώ η νόμιμη βρισκόταν στην Κωνσταντινούπολη.

Στενός φίλος του Χίτλερ, που ήταν στο πλευρό του στο πραξικόπημα της μπυραρίας, είχε διατελέσει υποπρόξενος στο Ερζερούμ, που σημαίνει η πόλη των Ρωμιών. Ο Ρούντολφ Ές διοικητής του Άουσβιτς από το 1940 ως το 1943, το 1916 είχε υπηρετήσει ως λοχαγός στην Τουρκία, ενώ ο Κόνσταντιν Φον Νόϊρατ που είχε αποσπαστεί στο 4ο σώμα του Τουρκικού στρατού το 1915, αργότερα έγινε υπουργός εξωτερικών του Χίτλερ.

Ένας από τους δάσκαλους του Γκαίμπελς, χαρακτήριζε τον Κεμάλ ως τον άνθρωπο που έδωσε σκοπό στις μάζες. Σύμφωνα με τον ίδιο, ούτε οι μάζες ούτε η δημοκρατία οδηγούν στο μεγαλείο... μόνο ένας Φύρερ.

Ο Χίτλερ περιέγραψε τον Τούρκο φύρερ ως ‘‘το λαμπρό του αστέρι’’ στα σκοτεινά 1920.

Το 1927 σε μια γενική συνέλευση του κόμματος, ο Χίτλερ συνέδεσε τους Έλληνες και τους Αρμένιους με τους Εβραίους, γιατί είχαν κατ’ αυτόν, τα ίδια «αξιοκαταφρόνητα» χαρακτηριστικά, που οι Ναζί καταδίκαζαν στους Εβραίους .

Ο Κεμαλισμός ενέπνευσε το Εβραϊκό ολοκαύτωμα, οι δε Τούρκοι είχαν χαρακτηριστεί από τους Ναζί ως Άρεια φυλή. Άλλωστε δεν είναι τυχαία η συμφωνία Ναζί και Τούρκων για την προμήθεια χρωμίου, που βοήθησε την Γερμανική πολεμική μηχανή και συνετέλεσε στην παράταση του β΄ παγκοσμίου πολέμου.

Φυσικά, τα βασισμένα στην ατιμωρισία της Τουρκίας εγκλήματα, δεν περιόριζονται στο ολοκαύτωμα, ούτε στην βοήθεια που πρόσφεραν στους Ναζί για την συνέχιση του πολέμου.

Συνεχίστηκαν με τα Σεπτεμβριανά του 55 στην Κωνσταντινούπολη, με την εισβολή στην Κύπρο το 74, συνεχίζονται με κάθε νεκρό παιδί Κουρδικής καταγωγής από το 23 ως σήμερα, συνεχίζονται με την στήριξη που προσφέρει η Τουρκία στο Ισλαμικό Κράτος, με τον βομβαρδισμό του Pkk που πολεμάει τους τζιχαντιστές από την πρώτη στιγμή, και συνεχίζονται τέλος με τους πρόσφυγες που δημιουργεί εξαιτίας της βοήθειας της στην ΙΣΙΣ και τις επιθέσεις σε αυτούς που πολεμάνε τους ισλαμοφασίστες.

Αλλά οι ανθρωπιστές ενδιαφέρονται για τους πρόσφυγες μόνο για την εξυπηρέτηση των ιδεοληψιών τους. Αδιαφορούν για τις πατρίδες τους, για τον αγώνα όσων μένουν πίσω, για τον τρόπο απελευθέρωσης τους. Τους βλέπουν ως μια ομοιόμορφη μάζα.

Γιατί να μπούν στον κόπο να διακρίνουν τον πρόσφυγα από τον παράνομο μετανάστη που δεν έχει ταυτότητα και δεν χρειάζεται τίποτα άλλο παρά την εξυπηρέτηση των απολύτως αναγκαίων βιοτικών του αναγκών, στο δρόμο για την μετατροπή του σε φθηνό εργατικό δυναμικό της Γερμανίας.

Αυτήν την άποψη είχαν για τον λαό και οι Γερμανοί βιομήχανοι που βοήθησαν τον Χίτλερ.

Ψευτοανθρωπιστές και ψευτοπατριώτες είναι οι δυο όψεις του ίδιου νομίσματος. Της εξυπηρέτησης των συμφερόντων των ιμπεριαλιστών, σε βάρος των πατρίδων των λαών. Στην ρητορική διαφέρουν, για να διαστρεβλώσουν και να καπηλευτούν δυο αξίες που πάντα πήγαιναν μαζί, τον πατριωτισμό και τον ανθρωπισμό, προκειμένου να εγκλωβίσουν τον λαό.

Η άρνηση της γενοκτονίας, είναι το τελικό της στάδιο... όπως αναφέρει η Διεθνής ένωση μελετητών γενοκτονιών, και όσοι αρνούνται την γενοκτονία του Ποντιακού, του Μικρασιατικού και του Ελληνισμού της Ανατολικής Θράκης, λύνουν τα χέρια των Τούρκων αστυνομικών, που φώναζαν στους Κούρδους της πόλης Cizre, είστε Αρμένιοι μπάσταρδοι.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail