ΕΣΠΑΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΝΤΕΡ η RuAF με 263 επιθέσεις σε 48 ώρες! - ΒΙΝΤΕΟ

Στρατής Μαζίδης

Εντείνει τις πολεμικές της επιχειρήσεις η RuAF (Russian Air Force) πραγματοποιώντας το τελευταίο 48ωρο 81 εξόδους και 263 επιθέσεις σε βάρος στόχων του Ισλαμικού Κράτους και άλλων τζιχαντιστικών ομάδων σύμφωνα με ανακοίνωση του ρωσικού Υπουργείου Αμυνας.

Τα ρωσικά jets έπληξαν στόχους σε Χαλέπι, Δαμασκό, Ντέιρ Εζ-Ζορ, Λαττάκεις, Ιντλέμπ, Ράκκα, Χάμα και Χομς σύμφωνα με τον Igor Konashenkov, εκπρόσωπο τύπου του ΥΠ.ΑΜ. και εν συνεχεία επέστραψαν στη ρωσική αεροπορική βάση Khmeimim της Λαττάκεια.



Τα βομβαρδιστικά Su-24M κατέστρεψαν μια εγκατάσταση επισκευών του IS rκαθώς και επτά τεθωρακισμένα οχήματα κοντά σε ένα αεροδρόμιο στο Χαλέπι ενώ στη Ράκκα έπληξαν δύο οχυρά των τακφιριστών στα περίχωρα της πόλης χτυπώντας επίσης οχήματα και τεθωρακισμένα.



Επίσης επλήγη μια βάση που περιλαμβάνει διοικητήριο, στρατιωτικό εξοπλισμό και αποθήκη πυρομαχικών στο όρος Jebel-Mgar κοντά στη Δαμασκό που ανήκε σε ομάδα σχετιζόμενη με την ISIL.

Επιθέσεις πραγματοποιήθηκαν επίσης στα οχυρά των ισλαμιστών κοντά στην Παλμύρα καταστρέφοντας παράλληλα ένα τεθωρακισμένο αλλά και μια συστοιχία αντιαεροπορικών βλημμάτων.

Ο Konashenkov αποσαφήνισε ότι επλήγησαν μόνο στόχοι τρομοκρατών και κανένα πολιτιστικό μνημείο.



Επίσης τα Su-25 στόχευσαν επίσης μια αποθήκη αλλά και αντι-αεροπορικά συστήματα της Al-Nusra στο Ιντλέμπ.

Τέλος Su-34 κατέστρεψαν αποθήκη πυρομαχικών και βάση εκπαίδευσης της Al-Nusraκοντά στο Al-Muhasan στην επαρχία του Ντέιρ Εζ-Ζορ.




Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail