ΕΧΕΙ ΦΟΒΟ ΘΕΟΥ ΜΕΣΑ ΤΟΥ - Να γιατί κρατά ακόμη τη χώρα του ο Ασαντ

Στρατής Μαζίδης

Το ναό της Θεοτόκου στη Δαμασκό επισκέφθηκε ο σύριος πρόεδρος Μπασάρ αλ-Άσαντ και η σύζυγός του για να παρακολουθήσουν τις πρόβες της χορωδίας AlFarah εν όψει της επικείμενης συναυλίας της με τίτλο «Επί Γης Ειρήνη».

Στη Συρία, μουσουλμάνοι και χριστιανοί συνήθιζαν να γιορτάζουν τις θρησκευτικές εκδηλώσεις τους μαζί και είναι πολύ κοινό να δει κανείς μουσουλμάνους σε εκκλησία και χριστιανούς σε τζαμί. Προφανώς αυτός ο ήρεμος τρόπος ζωής δεν άρεσε σε ορισμένες κυβερνήσεις που όπλισαν τα χέρια ανταρτών και έσπειραν τον όλεθρο στην πολύπαθη χώρα.

Ωστόσο το φρόνημα του συριακού λαού δεν εκάμφθη και όσο κι αν παράδοξο ακούγεται αυτό, κρατά ακόμη όρθια τη χώρα του και η ζωή στα ελεύθερα αστικά κέντρα συνεχίζεται κανονικά.

Ο οφθαλμίατρος μας βάζει για άλλη μια φορά τα γυαλιά.



Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail