Οι Ρώσοι έδωσαν όπλα στους Κούρδους της Συρίας

Της Μελίνας Κονταξή

Η Ρωσία έδωσε οπλισμό 5 τόνων στους Κούρδους της Συρίας.

Πολλοί απογοητεύτηκαν μετά την αποφάση της συνόδου κορυφής και θεώρησαν ότι η Τουρκία πέτυχε ότι ήθελε, τα πράγματα όμως ποτέ δεν είναι απλά, πρέπει να βλέπουμε κάτω από την επιφάνεια.

Ο ρόλος της Τουρκίας στο πλευρό του ισλαμικού κράτους έχει αποκαλυφθεί.

Μιλάνε ανοιχτά γι αυτόν πολιτικές και στρατιωτικές προσωπικότητες των ΗΠΑ, από τον πρώην διοικητή του ΝΑΤΟ Γουέσλι Κλαρκ ως τους υποψήφιους για το ρεπουμπλικανικό χρίσμα για τις προεδρικές των ΗΠΑ, ενδεικτικό παράδειγμα ο Ντόναλντ Τραμπ που είπε ότι η Τουρκία δείχνει ότι είναι στο πλευρό του ισλαμικού κράτους και ο στρατηγός που είπε ότι η Τουρκία πρέπει να πεταχτεί έξω από το ΝΑΤΟ.

Η Τουρκία έχει την ίδια στήριξη που είχαμε εμείς στην Μικρά Ασία, έτοιμη να καταρρεύσει με το πρώτο στραβοπάτημα, με την πρώτη αλλαγή οπτικής σχετικά με το ποιός μπορεί να εξυπηρετήσει καλύτερα τα συμφέροντα των μεγάλων... και αυτό δεν θα αργήσει.

Η ατιμωρησία στα μαζικά εγκλήματα της έφερε την Ύβρι και την Άτη. Τώρα ήρθε η ώρα της Νέμεσις, και η Τίσις η συντριβή της, δεν θα αργήσει.

Με συμμάχους σαν τον Ομπάμα που δεν απολαμβάνει καμία στήριξη στο εσωτερικό της χώρας του, με ένα μεγάλο κομμάτι της διεθνούς κοινής γνώμης ενήμερο για τις γενοκτονίες και τις σφαγές που διέπραξε και διαπράττει... τελείωσε.

Το αν εμείς επωφεληθούμε είναι διαφορετικό θέμα και εξαρτάται από εμάς.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail