Στην Τεχεράνη πάει ο Μπασάρ αλ Ασαντ

Στρατής Μαζίδης

"Η επίσκεψη του Ασάντ στην Τεχεράνη θα είναι το δεύτερο ταξίδι του στο εξωτερικό κατά τα τελευταία τέσσερα χρόνια μετά από την επίσκεψή του τον περασμένο μήνα στη Μόσχα" δήλωσε μια ενημερωμένη πηγή στο ιρανικό πρακτορείο fna.

Η πηγή σημείωσε ότι η επίσκεψη του Προέδρου Άσαντ θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Δεκεμβρίου και στις αρχές Ιανουαρίου, και είπε ότι οι λεπτομέρειες της επίσκεψής του θα ανακοινωθούν αργότερα.

Οι επισκέψεις του προέδρου Ασαντ στις συμμαχικές προς τη Δαμασκό χώρες λαμβάνουν χώρα μετά τις πρόσφατες νίκες του συριακού στρατού εναντίον των τακφιριστών στα πεδία της μάχης.

Στις 20 Οκτωβρίου ο σύριος πρόεδρος είχε πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στη Μόσχα έχοντας συνομιλίες με το ρώσο ομόλογό του, Βλάντιμιρ Πούτιν και ρώσους αξιωματούχους.

Το Ιράν υπήρξε εξαρχής σύμμαχος του Ασαντ και του συριακού στρατού στον αγώνα τους εναντίον των τρομοκρατικών ομάδων.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail