Η κατρακύλα του Κώστα Καραμανλή δεν έχει τελειωμό...

Του Στρατή Μαζίδη

Την ώρα που άλλοι ηγέτες δεν το βάζουν στα πόδια αλλά κρατούν με πίστη, με νύχια και με δόντια όρθια τη χώρα τους, όπως ο Ασαντ, ο Κώστας Καραμανλής, ο πάλαι ποτέ καταλληλότερος και βαρύ χαρτί της κυβέρνησης έχει αφεθεί σε μια ελεύθερη πτώση δίχως τελειωμό.

Αυτός λοιπόν ο πολιτικός, λίγα 24ωρα μετά την αυτοταπείνωσή του να απευθύνει μήνυμα στον ελληνικό λαό να σκύψει το κεφάλι στο Δημοψήφισμα, είχε ακόμη τις αντοχές να τηλεφωνήσει στον φίλο του, Αλέξη Τσίπρα προτρέποντάς τον να κατεβάσει τα παντελόνια του ή αν προτιμάτε, να αναλάβει τις ευθύνες του.

Πρόκειται πραγματικά για μια τραγική φιγούρα της σύγχρονης Ελλάδας.

Ο άνθρωπος που ΔΕΝ απέδωσε δικαιοσύνη, ΔΕΝ νοικοκύρεψε το κράτος, ΔΕΝ κράτησε τον έλεγχο της οικονομίας αλλά έφυγε μια νύχτα με φεγγάρι και τον βλέπουμε μόνο σε φωτογραφίες από ταβέρνες και παραλίες.

Α! Ενίοτε μιλούν και οι κύκλοι του.

Αλλά τι ανάγκη έχει; Αλίμονο σε όλους εμάς...

Ένας πρώην πρωθυπουργός, ιερό τοτέμ του χώρου του, να προτρέπει το σημερινό πρωθυπουργό να υποταχθεί... Άραγε χαίρεται με το αποτέλεσμα;
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail