Όταν το Θέατρο πηγαίνει στα παιδιά! Δωρεάν παραστάσεις σε χώρους φροντίδας και φιλοξενίας παιδιών!

Τον κόσμο των παραμυθιών, ζωντανεύει η νέα παράσταση της Θεατρικής Ομάδας του Ομίλου Εξυπηρετητών, με το έργο « Η Χιονάτη και οι 7 νάνοι» σε μια μοντέρνα εκδοχή. Με βασίλισσα και κακιά μάγισσα, με νάνους και κυνηγούς, με μαγικό καθρέφτη και μήλο, με πριγκίπισσα και πρίγκιπα που ανασταίνει από τον ύπνο-θάνατο.


Μια ομάδα που εργάστηκε συστηματικά για περισσότερο από 6 μήνες, για να τελειοποιήσει την παράσταση, που αγαπά να προσφέρει ψυχαγωγία, εκπαιδεύεται η ίδια και εκπαιδεύει τα παιδιά μέσα από την εξέλιξη του έργου, στις όψεις των ηρώων και μεταφέρει τη βεβαιότητα της επικράτησης της καλοσύνης, της πίστης μέσα στις δοκιμασίες , της αγάπης και της χαράς.


Ο Όμιλος Εξυπηρετητών στο κοινωνικό έργο του οποίου εντάσσεται και η συγκεκριμένη θεατρική ομάδα, δίνει δωρεάν παραστάσεις θεάτρου και κουκλοθέατρου από την ίδρυσή του το 1980.


Με το προηγούμενο έργο τους «Τα Δώρα του Βασιλιά», δόθηκαν δεκάδες παραστάσεις σε Νοσοκομεία, Δήμους, Ιδρύματα, χώρους φιλοξενίας παιδιών.

Έπαιξε ακόμη και σε χώρο με μόνο τρία παιδιά


Με αυτοχρηματοδότηση, χωρίς χορηγούς, δεν «φείδεται» χρόνου και κόπου, προκειμένου να μεταφερθεί στους χώρους των παιδιών με σκηνικά, κοστούμια, μουσική κλ για να μοιραστεί μαζί τους τη μαγεία των παραμυθιών και τη χαρά του παιχνιδιού.

Την ομάδα συντονίζει η κα Ευαγγελία Γκιώνη, ψυχολόγος.

Η πρεμιέρα του έργου με περιορισμένες θέσεις έχει προγραμματιστεί για τις 5 Δεκεμβρίου.


Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε σχετικό αίτημα!

Τηλέφωνα επικοινωνίας 2102015194 και 6936104960
Πληροφορίες στο www.omilos-eksipiretiton.org
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail