ΕΕ και Ελλάδα: είτε έτσι ή γιουβέτσι!

Του Νίκου Γεωργαντζά

Υπό το παρόν απολυταρχικό καθεστώς της ενάντια στην φύση εξουσίας, της τυραννικής αριστερο-κεντρο-δεξιάς κομματοκρατίας, του αγγλοσαξονικού τύπου κοινοβουλευτισμού, το άρδην καθεστωτικό μόρφωμα εξουσίας της ΕΕ δεν συνάδει αρμονικά με την ιδιοσυγκρασία των ελληνικών ανθρώπων. Δεν συνάδει αρμονικά ούτε σε ατομικό, ούτε σε οικογενειακό, ούτε σε κοινωνικό, ούτε σε πολιτικό επίπεδο.
·
Ίσως η πυραμιδική ιεραρχία κεντρικής εξουσίας της ΕΕ να ταιριάζει απόλυτα με την ιδιοσυγκρασία των άνευ ορθολογισμού, άρδην συναισθηματικών κατοίκων της Βορείου Ευρώπης. Πέραν του ορθολογισμού μας όμως, οι ελληνικοί άνθρωποι επίσης έχουμε πολύ διαφορετικά δεοντολογικά, ηθικά και πολιτικά ιδανικά, τα οποία δεν ταιριάζουν με την ιδιοσυγκρασία των εταίρων μας στην ΕΕ:
·
http://www.freepen.gr/2015/11/blog-post_6734.html
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail