Η τραγωδία του να μην είσαι ισλαμιστής - ΒΙΝΤΕΟ


Της Μελίνας Κονταξή

Να σε έχουν σφάξει 73 φορές οι ισλαμιστές επειδή σε θεωρούν ειδωλολάτρη και την 3η Αυγούστου του 2014 να έρχεται η σειρά της 74ης.

Όρμησαν τα μέλη της ISIS στην Σίντζαρ όπως οι τσέτες στην Σμύρνη και οι Γιεζίντι το ίδιο απροστατέυτοι ήταν.

 Σκότωσαν δεκάδες κυρίως άνδρες και γυναίκες πάνω από τα 40 που δεν μπορούσαν να χρησιμοποίησουν (ακόμα ανακαλύπτονται ομαδικοί τάφοι Γιεζίντι).

Θα εύχονταν έναν γρήγορο θάνατο οι γυναίκες και τα κορίτσια γιεζίντι στο βίντεο που ακολουθεί η έστω έναν αργό σαν τα παιδιά και τους ηλικιωμένους που πέθαναν από πείνα και από δίψα στο βουνό όπου παγιδεύτηκαν όταν έτρεχαν να ξεφύγουν από τους ισλαμοφασίστες. 

Γιατί οι ζωντανοί θάνατοι που ζουν από τότε είναι καθημερινοί και χειρότεροι. 

"Βομβαρδίστε μας" είπε μια νεαρή γιεζίντι σε ακτιβιστές το 2014 μιλωντας στο τηλέφωνο. "Με έχουν βιάσει 30 φορές και δεν είναι ακόμα μεσημέρι". 

Οι άνδρες γιεζίντι είναι πιθάνοτητα νεκροί. Η τραγωδία του να μην είσαι ισλαμιστής. Κανένα κανάλι ισλαμοφασιστικής μοναρχίας του κόλπου δε μεταδίδει το δράμα σου. Σε σφάζουν και λίγοι ξέρουν ακόμα και την ταυτότητά σου. 

Υπάρχουν ακόμα σκλάβες Γιεζίντι στα χέρια του Ισλαμικού κράτους αλλα ποτέ δε θα γίνει τηλεμαραθώνιος για τη σωτηρία τους.


فيديو مسرب لجرائم داعش بحق الابرياء من الايزيدينلقطات لجريمة كوجو فصل النساء عن الرجال .
Δημοσιεύτηκε από ‎جيش أبناء طاووسي ملك‎ στις Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2015
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail