S-400 ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗ! Άραγε να καταλήξουν ορισμένοι στη Συρία;

Στρατής Μαζίδης

Ο ρωσικός στρατός θα παραλάβει πέντε νέες συνταγματικές μονάδες του συστήματος αντιαεροπορικών πυραυλικών S-400 Triumf μέσα το 2016 σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία Almaz-Antey.

«Χάρη στην αποτελεσματική εργασία των υπαλλήλων μας, ολοκληρώνουμε τις περισσότερες συμβάσεις με την κυβέρνησή μας νωρίτερα από το χρονοδιάγραμμα. Σύμφωνα με τα σχέδια μας για το 2016, η εταιρεία θα παραδώσει στο Υπουργείο Αμυνας της Ρωσίας πέντε νέες συνταγματικες μονάδες πυραυλικών συστημάτων επιφανείας-αέρος S-400» αναφέρει το γραφείο Τύπου της Almaz-Antey.

Το 2015 η εταιρεία ήδη προμήθευσε με τρεις συνταγματικές μονάδες S-400 το ρωσικό στρατό.

Η υπηρεσία Τύπου σημείωσε, επίσης, ότι όλες οι νέες μονάδες S-400 δοκιμάστηκαν με επιτυχία από τον στρατό κατά τη διάρκεια των ασκήσεων με εχθρικές καιρικές συνθήκες και προσομοίωση χρήσης ενεργών ηλεκτρονικών αντιμέτρων από τον εχθρό.

Το 2015 ο ρωσικός στρατός έλαβε επίσης τρία τμήματα των πυραυλικών συστημάτων μεσαίου βεληνεκούς εδάφους-αέρος Buk-M2.

Οι S-400 Triumpf μεσαίες και μεγάλου βεληνεκούς σχεδιάστηκαν για να καταστρέψουν όλες τις υπάρχουσες και μελλοντικές εναέριες απειλές, από κατασκοπευτικά αεροπλάνα έως και βαλλιστικά βλήματα από βομβαρδιστικά αεροπλάνα.

Άραγε ορισμένα από τα νέα συστήματα που θα παραδοθούν να καταλήξουν στη Συρία και την αεροπορική βάση έξω από τη Χομς όπου σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει στο προσεχές μέλλον η Ρωσία και δημοσιεύσαμε νωρίτερα σήμερα στη Freepen.gr;
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail