Με γραβάτες κατεβαίνουν οι αγρότες στα μπλόκα

Αίσθηση έχει προκαλέσει η απόφαση των αγροτών να κατεβαίνουν στα μπλόκα με γραβάτες, για να δώσουν επαναστατική διάσταση στις κινητοποιήσεις τους.

Οι εκπρόσωποι των αγροτών δήλωσαν πως φόρεσαν γραβάτες σε ένδειξη συμπαράστασης στους δικηγόρους, και για να δείξουν στον αγραβάτωτο και συντηρητικό Τσίπρα -που έκανε λόγο για «κίνημα της γραβάτας»- πως αγρότες και δικηγόροι είναι ενωμένοι στους αγώνες τους.

Μάλιστα, κάποιοι αγρότες φόρεσαν παπιγιόν, για να δώσουν μια ακόμα πιο επαναστατική στιλιστική πινελιά στις κινητοποιήσεις τους.

Κάποιοι άλλοι αγρότες φόρεσαν το γαμπριάτικο κουστούμι τους και κρατούσαν έναν δερμάτινο χαρτοφύλακα για να μοιάζουν περισσότερο με τους δικηγόρους.

Η πρωτοβουλία των αγροτών να κατέβουν στα μπλόκα με γραβάτες συγκίνησε τους δικηγόρους, οι οποίοι στο εξής θα κατεβαίνουν στις δικές τους κινητοποιήσεις με τρακτέρ, αξίνες, φτυάρια και γκασμάδες.

Τις επόμενες ημέρες, οι επαγγελματικές ομάδες που διαδηλώνουν θα εμφανίζονται ντυμένες με τα ρούχα των άλλων επαγγελματικών ομάδων, ώστε, όταν ανοίξει το Τριώδιο, να έχουμε ένα τρελό καρναβάλι.

Καλή καρναβαλιά!

pitsirikos.net
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail