ΣΟΚ! 3 εκατομμύρια περιμένουν το «οκ» για να περάσουν το Αιγαίο – Η Ελλάδα πνίγεται στους μετανάστες!

Η Ελλάδα είναι σε κατάσταση συναγερμού, καθώς βρίσκεται όχι απλά σε έκτακτη ανάγκη αλλά θα λέγαμε υπό μουσουλμανική εισβολή. Σήμερα ο υπουργός άμυνας Πάνος Καμμένος ανακοίνωσε την κατασκευή δύο τεραστίων διαστάσεων προσφυγικών καταυλισμών στα Γιαννιτσά και το Κιλκίς , οι οποίοι θα χωράνε 10.000 πρόσφυγες έκαστος. Παράλληλα στα παράλια της Τουρκίας περιμένουν 3 εκατομμύρια μετανάστες να περάσουν το Αιγαίο και να εισβάλουν στην κυριολεξία στην Ελλάδα.

Η κατάσταση γίνεται ακόμα πιο τραγική καθώς ο υπουργός Γιάννης Μουζάλας δήλωσε πως έρχονται πολύ δύσκολες μέρες, ενώ απ την άλλη μεριά η Αυστριακή ομόλογος του καθώς έβγαινε απ το συμβούλιο σήμερα δήλωσε πως δεν γνωρίζει για πόσο μπορούν να μείνουν ανοιχτά τα σύνορα της Σένγκεν!

Η Ελλάδα έχει γίνει η χώρα που οι μετανάστες μπαίνουν αλλά δεν βγαίνει κανένας .Μια μια οι περιοχές της χώρας γεμίζουν με μετανάστες οι οποίοι είναι μάλιστα «ύποπτης» ηλικίας 19 με 25 χρονών!

Οι κινήσεις τις κυβέρνησης δεν αρκούν και θα λέγαμε μάλιστα ότι είναι και κινήσεις πανικού!

prisonplanet.gr
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail