ΧΑΜΟΣ στη Βουλή! Τώρα η Τασία στέλνει και τους βουλευτές να λιαστούν γιατί...το χρειάζονται! ΒΙΝΤΕΟ

Χαμός σήμερα στη βουλή ανάμεσα στην προεδρεύουσα Τασίας Χριστοδουλοπούλου και τη βουλευτή του ΠΑΣΟΚ - Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Εύη Χριστοφιλοπούλου την οποία η πρώτη έστειλε για λιάσιμο!

Η ένταση άρχισε όταν μετά από ερώτηση της κ. Χριστοφιλοπούλου στη Θεανώ Φωτίου, η βουλευτής διέκοπτε την υπουργό την ώρα της απάντησης με αποτέλεσμα να παρέμβει η Τασία Χριστοφιλοπούλου:

«Δεν θέλετε να απαντήσει στην ερώτηση η υπουργός; Θέλετε να απαντήσει όσα θέλετε εσείς. Αν δεν μπορείτε να ακούσετε μην θέσετε ξανά ερώτηση. Αυτό δεν είναι διαδικασία. Μόνο εσείς αγανακτείτε;».

Στη συνέχεια ακολουθεί ένας διάλογος ανάμεσα στις δύο με την Τασία Χριστοδουλοπούλου να λέει: 
«Πηγαίνετε να λιαστείτε γιατί ίσως σας χρειάζεται, όπως χρειαζόταν και σε άλλους. Το επίπεδο σας έχει φτάσει στο μηδέν. Και του κόμματος σας που χρησιμοποιεί αυτές τις εκφράσεις για να εξηγήσει τη θέση του για το προσφυγικό».

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail