«Προσφυγικές» πόλεις-γκέτο στην Μακεδονία – Σε κίνδυνο οι Έλληνες πολίτες

Οικοδόμηση «προσφυγικών» πόλεων-γκέτο! Αυτή είναι η απάντηση της κυβέρνησης στο ενορχηστρωμένο σχέδιο εγκλωβισμού μουσουλμάνων στην Ελλάδα με την συμμετοχή Τουρκίας, Σκοπίων και Ευρώπης.

Συγκεκριμένα χιλιάδες μουσουλμάνοι θα «φιλοξενηθούν» σε τέσσερα αρθρωτά οικιστικά συγκροτήματα στο Κιλκίς και σε μία τοποθεσία κοντά στα Γιαννιτσά.

Πρόκειται για τον παλιό αεροδιάδρομο κοντά στη Νέα Καβάλα, τον παλιό αεροδιάδρομο κοντά στο χωριό Χέρσο, το παλιό στρατόπεδο Παπαδάκη στο Δροσάτο και το παλιό στρατόπεδο Κοκκινώρη, κοντά στο χωριό Κεντρικό, όλα στο νομό Κιλκίς.

Στα Γιαννιτσά θα φιλοξενηθεί μουσουλμανική κωμόπολη των 4.000 ατόμων, στο παλιό στρατόπεδο Φιλιππάκου.

Τίθεται αυθόρμητα το ερώτημα: Τα στρατόπεδα θα είναι ανοιχτού τύπου; Δηλαδή ο καθένας θα μπαίνει και θα βγαίνει ότι ώρα θέλει;

Όπως αντιλαμβάνεστε γεννιέται τεράστιο θέμα σε σχέση με την ασφάλεια των Ελλήνων, καθώς οι… κάτοικοι των ισλαμό-πόλεων θα είναι νεαρής ηλικίας, αφού οι οικογένειες θα περνούν στην υπόλοιπη Ευρώπη και εδώ θα μας αφήνουν τους με έχοντες στον ήλιο μοίρα.

Γεμάτη οργή που δεν τους άφησαν να περάσουν στην Δυτική Ευρώπη, κάτι που τους είχαν υποσχεθεί εκείνοι που πήραν τα χρήματά τους, θα ξεσπάσουν ενδεχόμενα πάνω στους Έλληνες κατοίκους.

Έτσι θα αρχίσουν οι επιθέσεις, οι βιασμοί και σε περίπτωση που δεν υπάρχει επαρκής τροφή, οι ληστείες και οι κλοπές.

prisonplanet.gr
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail