Μαζεύουν νεκρούς Στρατιωτικούς απο το Ντιγιάρμπακιρ οι Τούρκοι …Ενώ ο Αχμέτ λέει οτι τελειώσαμε

Στις ιδιαίτερες πατρίδες τους κηδεύτηκαν οι δύο στρατιωτικοί που έπεσαν  σε επιχείρηση κατά της  οργάνωσης PKK στο Σουρ του Ντιγιάρμπακιρ…και αφήστε τον Αχμέτ να λέει οτι τελειώσαμε με την «Τρομοκρατία» στην Περιοχή που τελεί υπο καθεστώς απαγόρευσης κυκλοφορίας απο τις 2 Δεκεμβρίου του 2015!

Σύμφωνα με Ανακοίνωση του Τουρκικού Γενικού Επιτελείου
186..Ενώ οι επαγγελματίες λοχίες Σελτσούκ Ντοστ και Γιετκίν Έρσαν συνοδεύονταν στην τελευταία τους κατοικία, έπεσαν νεκροί  άλλοι δύο στρατιωτικοί στις επιχειρήσεις που συνεχίζονται στην περιοχή.

Ήταν οι επαγγελματίες λοχίες Χακάν Μουσταφά Κατσάρ και Οσμάν Καπλάν οι οποίοι υπέκυψαν στα τραύματά τους στο νοσοκομείο.
62b3e441-9015-48f5-b30e-66cc8d9088d5
Οι σοροί τους θα σταλούν στις ιδιαίτερες πατρίδες τους μετά από τελετή που θα πραγματοποιηθεί στο Ντιγιάρμπακιρ.

Εν τω μεταξύ σε συγκρούσεις μεταξύ ανδρών των δυνάμεων ασφαλείας και τρομοκρατών στο Κιζίλτεπε του Μάρντιν, σκοτώθηκε ένας αντάρτης  και ένας άλλος συνελήφθη.

Να επισημάνουμε οτι στην Περιοχή επιχειρούν οι Κοκκινομπερέδες της Τουρκίας  με επικεφαλής τον Διοικητή των Ειδικών Δυνάμεων της Τουρκίας αλλά με πενιχρά αποτελέσματα, σε μια περιοχή που ακόμη αντιστέκεται!

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail