Iσλαμοφασίστες της ISIS τρέχουν σα λαγουδάκια μπροστά σε Κούρδους μαχητές του YPG

Μελίνα Κονταξή
Ιστορικός - Βαλκανιολόγος

Στο βίντεο φαίνεται πως οι ισλαμοφασίστες τρέχουν για να γλιτώσουν από τον YPG.

Ο YPG και οι Δημοκρατικές δυνάμεις Συρίας (συμμαχία γηγενών, Κούρδων, Σύριων, Ασσύριων, Αρμένιων, Αράβων και μιας μειοψηφίας Τουρκμένων) πραγματικά είναι μια ελπίδα για το μέλλον της περιοχής.

Δείχνει ότι όταν οι γηγενείς ενώνονται κανένας ισλαμοφασίστας δεν μπορεί να τους συντρίψει, κάτι που ο Μητροπολίτης Αμάσειας Γερμανός Καραβαγγέλης κατάλαβε από το 1922 και γι αυτό έθεσε τις βάσεις για την οργάνωση αντάρτικου γηγενών, Ελλήνων, Κούρδων Αρμενίων, απέναντι στον Κεμάλ.

Δυστυχώς οι Ελληνικές κυβερνήσεις αντί για σχέδιο πάντα προτιμούσαν να ικετεύουν τους ξένους νταβατζήδες. Πάνω από όλα η καρέκλα άλλωστε.

Ο Αμερικανός πρόξενος στην Σμύρνη Τζωρτζ Χόρτον το είχε καταλάβει από το 1922…

“Ο Έλληνας πολιτικός θα φτάσει να θυσιάσει την χώρα του μαζί και πολλές ζωές προκειμένου να κρατήσει το κόμμα του στην εξουσία για ακόμα λίγες εβδομάδες”

Εμείς πότε θα το καταλάβουμε;

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail