Πτήσεις Νατοϊκών «AWACS» στα Σύνορα Τουρκίας - Συρίας! Αρχίσαμε;

Το τουρκικό Γενικό Επιτελείο ανακοίνωσε ότι το ΝΑΤΟ με Boeing E-3A Sentry  της Αερομεταφερόμενης Προειδοποίησης και του Ελέγχου Συστήματος (AWACS) έχει αρχίσει ήδη  πτήσεις επιτήρησης στο τουρκικό εναέριο χώρο!

«Σύμφωνα με  τις εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα στην περιοχή και στο έλεγχο  των μέτρων  στα Τουρκο-Συριακά  σύνορα,  το  ΝΑΤΟ  με αεροπλάνα AWACS έχει αρχίσει τη διεξαγωγή  πτήσεις [επιτήρησης] του τουρκικού εναέριου χώρου από τις 12 Μαρτίου  σύμφωνα με  το  τουρκικό Γενικό Επιτελείο σε γραπτή δήλωση που δημοσιεύτηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του αργά το βράδυ της 12 Μαρτίου.

nato-boeing-e-3a-sentry-707-320b_PlanespottersNet_298654

Ανεξάρτητοι όμως αναλυτές  κάνουν λόγο για προετοιμασία των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων με την συνδρομή του ΝΑΤΟ και ο στόχος δεν είναι δυνατόν να είναι τα ανύπαρκτα Συριακά μαχητικά αλλά τα Ρώσικά που χτυπούν την περιοχή…Με ότι αυτό συνεπάγεται!

«Οι Πτήσεις αυτές  που προβλέπονται και κλείσιμο του Εναέριου Χώρου της Τουρκία και θα  διενεργούνται τακτικά και σε ορισμένες χρονικές περιόδους και κατά τους επόμενους μήνες  σύμφωνα με το Γενικό Επιτελείο.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail