Η Βουλγαρία έστειλε κονβόι ανθρωπιστικής βοήθειας στην Ελλάδα για τους πρόσφυγες

Κλίνες, σκεπάσματα, έως και καυσόξυλα έστειλε η Βουλγαρία ως ανθρωπιστική βοήθεια για τους πρόσφυγες και τους παράνομους μετανάστες στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα αφίχθησαν επτά φορτηγά που περιείχαν 4.850 κουβέρτες, 155 σκηνές, 500 στρώματα, 150 κρεβάτια, μαξιλάρια, κλινοσκεπάσματα, πετσέτες και άλλα υλικά πρώτης ανάγκης όπως ανακοίνωσε η βουλγαρική πρεσβεία στην Αθήνα ενώ η πρωτοβούλια ελήφθη ύστερα από σχετική εισήγηση του πρωθυπουργού Μπόικο Μπορίσοφ.

Το ένα από τα φορτηγά ήταν φορτωμένο με καυσόξυλα τα οποία εστάλησαν στο κέντρο φιλοξενίας στη Νέα Καβάλα.

Την αποστολή συνόδεψαν η επικεφαλής του πολιτικού γραφείου του πρωθυπουργού της Βουλγαρίας Αντζελίνα Τότεβα, ο διευθυντής της Εθνικής Υπηρεσίας Πυρασφάλειας και Προστασίας του πληθυσμού Νικολάι Νικόλοφ καθώς και ο περιφερειάρχης του Μπλαγόεβγραντ Μπίσερ Μιχαίλοβ, οι οποίοι και επισκέφθηκαν τον προσφυγικό καταυλισμό στην Ειδομένη.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail