Μουζάλας: «Μακάρι να έρθουν οι Τούρκοι στα νησιά» - Κι αν είναι πράκτορες της ΜΙΤ;

«H Τουρκία δε θα μπορεί να αρνηθεί την αύξηση των παράτυπων μεταναστών και προσφύγων καθώς ο Τούρκος παρατηρητής θα είναι παρόν στην καταμέτρηση μαζί με τους Έλληνες αλλά και τους εκπροσώπους της Frontex» τόνισε ο ο αν. υπουργός μετανάστευσης, Γιάννης Μουζάλας σε τηλεοπτική εκπομπή σήμερα το πρωί

«Μακάρι να έρθουν διότι η Τουρκία δεν θα μπορεί να αρνηθεί την αύξηση των παράτυπων μεταναστών και προσφύγων» σχολίασε ο κ. Μουζάλας.

Κατά τον υπουργό: «όλοι καταλαβαίνουν ότι με αυτήν την πρακτική δεν αμφισβητείται η εθνική μας κυριαρχία εκτός βέβαια από τους αντιπολιτευόμενους και τους κακοπροαίρετους».

Ο Υπουργός Μετανάστευσης ώστοσο φαίνεται ότι δεν αναρωτιέται ούτε την πιθανότητα (που μόνο μικρή δεν είναι) οι τούρκοι παρατηρητές να είναι εξωτερικά απλοί υπάλληλοι και εσωτερικά πράκτορες της ΜΙΤ.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail