ΤΡΟΜΟΣ στην Τουρκία! Αναβλήθηκε το Γαλατασαράι-Φενέρμπαχτσέ - Στέλνουν στην Αττάλεια την εθνική ομάδα

Κλίμα τρόμου επικρατεί στην Τουρκία καθώς αναβλήθηκε το κλασσικό ντέρμπι Φενερμπαχτσέ - Γαλατασαράι που είχε προγραμματιστεί για απόψε ενώ οι φίλαθλοι απομακρύνθηκαν από το στάδιο λόγω τρομοκρατικής απειλής, όπως μετέδωσαν τα τουρκικά τηλεοπτικά δίκτυα και επιβεβαίωσαν οι τουρκικές αρχές.

Συγκεκριμένα το γραφείο του κυβερνήτη της Κωνσταντινούπολης έκανε λόγο για «σοβαρές πληροφορίες που ελήφθησαν» σχετικά με μια πιθανή απειλή στον τομέα ασφαλείας.

Το ματς επρόκειτο να αρχίσει στις 20:00 αλλά αναβλήθηκε ύστερα από αποφάση που ελήφθη κατόπιν σύσκεψης του κυβερνήτη με τις αθλητικές αρχές.

Οι θεατές ενημερώθηκαν από τα μεγάφωνα του γηπέδου, ενώ τους ζητήθηκε να αποχωρήσουν σύντομα από το σημείο.



Επίσης αξίζει να σημειωθεί πως και η προετοιμασία της εθνικής ομάδας που ήταν προγραμματισμένη για να γίνει στην Κωνσταντινούπολη, τελικά θα πραγματοποιηθεί στην Αττάλεια.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail