Το ΠΝ αναλαμβάνει και δεύτερο κέντρο προσφύγων και λαθρομεταναστών στον Σκαραμαγκά! Πόσο θ΄αντέξουν οι ΕΔ;

Δεύτερο κέντρο εγκατάστασης προσφύγων αναλαμβάνει από σήμερα το ΠΝ. Σύμφωνα με πληροφορίες του Militaire.gr δόθηκε εντολή να δημιουργηθεί στον Σκαραμαγκά σε χώρο ακριβώς δίπλα στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά και πολύ κοντά στις εγκαταστάσεις του ΠΝ.

Η χωρητικότητα του νέου κέντρου προσφύγων δεν έχει ακόμη καθοριστεί. Αυτό που είναι βέβαιο είναι ότι έχει οριστεί ήδη αντιπλοίαρχος επικεφαλής και ομάδα οκτώ στελεχών -μέχρι στιγμής- που θα αναλάβουν την λειτουργία του.

Το θέμα είναι όμως πλέον πόσο το ΠΝ αλλά και γενικότερα οι ΕΔ θα αντέξουν να παρέχουν προσωπικό και πόρους στην αντιμετώπιση του προσφυγικού.

Γράψαμε ότι για να έχει ιατρικό προσωπικό το κέντρο του Λαυρίου, το ΝΝΑ αναγκάστηκε να κλείσει την πτέρυγα που εξυπηρετεί τα εν ενεργεία στελέχη του. Για να λειτουργήσει τώρα ο Σκαραμαγκάς από που θα βρεθούν ιατροί;

Οι αντοχές των ΕΔ είναι τεράστιες αλλά όπως έχουμε ξαναπεί δεν είναι απεριόριστες.

militaire.gr
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail