Γκρίζοι Λύκοι στα βουνά της Λαττάκειας ποζάρουν δίπλα σε στρατόπεδο προσφύγων

Της Μελίνας Κονταξή
Ιστορικός - Βαλκανιολόγος

Τούρκοι και Τουρκμένοι ποζάρουν δίπλα σε στρατόπεδο προσφύγων στη Λαττάκεια. Μια ζωή θρασύδειλοι, βομβαρδίζουν το PKK από ψηλά, έριξαν το ρωσικό αεροπλάνο και μετά ζήταγαν κάλυψη του ΝΑΤΟ, έκαψαν ζωντανούς πάνω από 150 Κούρδους στο Cizre, χρησιμοποιούν τους πρόσφυγες γiα να εκβιάζουν την Ευρώπη και για να δολοφονούν και να διώχνουν Κούρδους από τις εστίες τους ανενόχλητοι.

Από τους Έλληνες στρατιώτες αιχμαλώτους πολέμου στην Μικρά Ασία, που οι Τούρκοι πούλαγαν, χρησιμοποιούσαν ως σκλάβους και τους ακρωτηρίαζαν τούρκοι γιατροί χωρίς να υπάρχει ανάγκη, χωρίς να έχουν έλεος, και μετά έδιναν σε όσους γύριζαν μετά την συμφωνία για ανταλλαγή αιχμαλώτων, χαρτιά που έγραφαν πόσο καλά τους φέρθηκαν, από την παραβίαση βασικών άρθρων της τέταρτης σύμβασης της Γενεύης του 1949 για την προστασία των πολιτών σε καιρό πολέμου, που έχει υπογράψει και η Τουρκία, από την μετατροπή της τρίτης συμφωνίας της Βιέννης του 1975 που αφορούσε τους εγκλωβισμένους που παρέμειναν στα κατεχόμενα σε κουρελόχαρτο και το θράσος της Τουρκίας να καταγγέλλει τα θύματα, ως την χρησιμοποίηση προσφύγων σαν ασπίδες από τους βομβαρδισμούς της Συριακής και Ρωσικής αεροπορίας και τις κατηγορίες για εθνοκάθαρση εναντίον των σουνητών στην Συρία ενώ βομβαρδίζει περιοχές που έχουν βρει καταφύγιο και σουνήτες και ισοπεδώνει κουρδικές πόλεις δολοφονώντας εν ψυχρώ αμάχους, μια ζωή δειλοί, μια ζωή κτήνη οι Τούρκοι.

Εξηγήσιμο όμως καθώς είναι οι ναζί που επιβραβεύτηκαν και επιβραβεύονται για αδιάκοπες γενοκτονίες και εθνοκαθάρσεις που διέπραξαν και διαπράττουν.

Γιατί να αλλάξουν;
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail