Kαντίροφ: άνδρες της Spetsnaz έχουν διεισδύσει στην ISIS - οι τρομοκράτες καταρτίστηκαν σε βάσεις του ΝΑΤΟ!

Διαπιστώθηκε ότι μονάδες ειδικών δυνάμεων της ρωσικής Spetsnaz, έχουν διεισδύσει στις τάξεις της ISIS σε όλο το Ιράκ και τη Συρία. Ο ηγέτης της Τσετσενίας Ramzan Kadyrov διέρρευσε την απίστευτη είδηση ​​από τη ρωσική τηλεόραση: «Δυστυχώς έχουμε απώλειες, αλλά γνωρίζαμε το κόστος αυτής της θυσίας. Θέλουμε να εξασφαλίσουμε την ειρήνη στην επικράτεια της Δημοκρατίας της Τσετσενίας και της Ρωσίας γενικότερα».


Ακόμη και πριν ακόμη ο όρος »Ισλαμικό Κράτος Ιράκ και Συρίας» περάσει στο διεθνές λεξιλόγιο, ο Καντίροφ γνώριζε ότι στη Δύση λειτουργούσαν στρατόπεδα εκπαίδευσης για «μετριοπαθείς αντάρτες», που κανονικά προορίζονται για τρομοκράτες του τζιχάντ, και «φύτεψε» Τσετσένους στρατιώτες των δυνάμεων Spetsnaz σε αυτά. «Δεν ήταν γνωστό στη Ρωσία ακόμα»



«Στην πραγματικότητα, δεν ήξερα ότι θα τους αποκαλέσουν ISIS, αλλά ήξερα ότι εκπαιδεύονταν τέτοιες ομάδες, γιατί έστειλα σκόπιμα τους ανθρώπους μου εκεί για να ελέγξουν αν ήταν αληθινή ή πληροφορία ή όχι»

«Έτσι, οι στρατιώτες μας πήγαν μέσω της κατάρτισης αυτής που έλαβαν στις βάσεις του ΝΑΤΟ και ίδρυσαν το Ισλαμικό Κράτος της Συρίας [ISIS]»



«Φορούν τα ίδια ρούχα με τους τρομοκράτες της ISIS και μοιάζουν με αυτούς»

Η αποστολή οδήγησε σε ένα ευρύ δίκτυο πρακτόρων της Τσετσενίας που έχει διεμβολίσει όλην την τρομοκρατική ομάδα, συλλέγοντας πληροφορίες ζωτικής σημασίας για την τζιχαντιστική μηχανή, τους αριθμούς και τη δομή τους.

Τα πιο απίστευτα αποτελέσματα, ωστόσο, επιτεύχθηκαν όταν οι ενσωματωμένοι πράκτορες άρχισαν συντονισμό των πληροφοριών τους με τις ρωσικές αεροπορικές επιχειρήσεις στη Συρία:

«Υπήρχαν περιπτώσεις όπου η αεροπορία μας επιτέθηκε με τόση ακρίβεια, ώστε χτύπησαν τον στόχο σε απόσταση 3-5 μέτρων!»

Ο Καντίροφ προφανώς μιλάει τόσο ανοιχτά, επειδή ο ίδιος είναι πεπεισμένος ότι οι άντρες Τσετσένοι είναι τόσο βαθιά ριζωμένοι που ποτέ δεν θα συλληφθούν.

Στην πραγματικότητα, αποκαλύπτοντας τώρα την μυστική αποστολή μπορεί ακόμη να θεωρηθεί ως κίνηση τακτικής, καθώς θα ενσπείρει υποψίες διχόνοιας και σύγχυση στην ήδη καταρρέουσα τρομοκρατική ομάδα.21stcenturywire.



dimpenews.com
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail