Αlonso: Βγήκα γρήγορα από το μονοθέσιο γιατί έβλεπε η μητέρα μου!

Για το τρομακτικό του ατύχημα στην πίστα της Μελβούρνης μίλησε ο Fernando Alonso, του οποίου το μονοθέσιο έγινε σμπαράλια έπειτα από σύγκρουση στην πρεμιέρα της σεζόν στη Formula 1. Ο Ισπανός πιλότος εξήγησε ότι βγήκε αμέσως από το μονοθέσιο γιατί έβλεπε η μητέρα του.

Ο Alonso βγήκε αμέσως από το μονοθέσιο και είπε γι' αυτό: «Μπορεί όλα να έγιναν πολύ γρήγορα, όμως για μένα, μέσα στο αυτοκίνητο, ο χρόνος κυλούσε αργά. Πετούσα, πήγαινα πέρα-δώθε. Μία έβλεπα τον ουρανό, μετά το έδαφος, μετά πάλι τον ουρανό! Δεν ξέρεις που βρίσκεσαι, θέλεις να σταματήσει αυτό. Όταν τελικά ακινητοποιήθηκε το μονοθέσιο, βγήκα γρήγορα από αυτό γιατί ήξερα πως παρακολουθούσε η μαμά μου και ήθελα να δει πως είμαι καλά! Όμως ήταν σοβαρό ατύχημα».

Έπειτα, περιέγραψε πως συνέβη το ατύχημα: «Προσπάθησα να εκμεταλλευτώ το slipstream του Gutierrez μέχρι το σημείο πέδησης αλλά την τελευταία στιγμή, ένας συνδυασμός παραγόντων οδήγησε στο ατύχημα.

Ήταν αγωνιστικό συμβάν, προσπαθήσαμε αμφότεροι να μονομαχήσουμε ξεχνώντας πως κινούμασταν με 300 km/h και σε αυτές τις ταχύτητες, κάθε ατύχημα είναι σοβαρό. Ευτυχώς είμαστε και οι δύο καλά και είμαι ευγνώμων για την ασφάλεια που παρέχει το μονοθέσιο ώστε να είμαι εδώ και να σας μιλάω».

Σύμφωνοι με τον Alonso ήταν και οι αγωνοδίκες του αγώνα της που έκρινα ότι ήταν αγωνιστικό συμβάν, άρα δεν προέκυψε κάποια ποινή για τους δύο πιλότους.

newsit.gr
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail