MEGA: «Παίζει» ξαφνικός θάνατος

Αντιμέτωπο με το φάσμα του ξαφνικού θανάτου βρίσκεται, πλέον, το MegaChannel και ως μόνο σωσίβιο σωτηρίας από το οποίο μπορεί να κρατηθεί για να διατηρηθεί στη ζωή και να μην πνιγεί υπό το βάρος των χρεών του είναι να παρέμβουν οι πιστώτριες τράπεζες για να αποτρέψουν την άμεση κατάρρευση του που θα πλήξει και τις ίδιες.

Με δεδομένο και τον εκατέρωθεν απηνή πόλεμο που έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα ανάμεσα στο Μέγαρο Μαξίμου και το Δημοσιογραφικό οργανισμό Λαμπράκη, προσλαμβάνοντας χαρακτηριστικά οξείας προσωπικής βεντέτας ανάμεσα στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και στον εκδότη Σταύρο Ψυχάρη, οι εξελίξεις γύρω από το μέλλον του άλλοτε Μεγάλου καναλιού αποκτούν εκ των πραγμάτων πολιτικές προεκτάσεις. Προεκτάσεις που σχετίζονται άμεσα και με την επιθυμία της κυβέρνησης να ελέγξει το παιχνίδι καναλιών που προβλέπεται ότι θα επιτραπεί να εκπέμπουν.

Όπως αναφέρει σε σχετικό της δημοσίευμα το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ οι μέτοχοι διαφωνούν, οι τράπεζες είναι έτοιμες να τραβήξουν την πρίζα, το μεγάλο κανάλι είναι ακέφαλο. Πως μπορεί να γίνει άλλο σχήμα; Ώρες αγωνίες φια τους δημοσιογράφους και όλους τους εργαζόμενους. Χαμογελούν στο Μαξίμου για το ραγισμένο «ιερό δισκοπότηρο της διαπλοκής», όπως το λένε.

Ο Φώτης Μπόμπολας εισηγήθηκε ο Πήγασος, που εκπροσωπεί ο ίδιος, αλλά και ο όμιλος Βαρδινογιάννη «να βάλουμε από πέντε εκατομμύρια ευρώ». Υποστήριξε ότι «θα είναι μεγάλο λάθος να μην υπερασπιστούμε την επένδυση που έχουμε κάνει στο κανάλι και να το αφήσουμε να καταρρεύσει».

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail