ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΣΕ ΜΑΞΙΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΓΡΟΥ! Οι στρατηγικές των επιτελείων Τσίπρα και Μητσοτάκη για την επικοινωνιακή διαχείριση της συνάντησης

Στο Μαξίμου το κλίμα σήμερα είναι ιδιαίτερα βαρύ, λόγω της έλευσης του Κυριάκου Μητσοτάκη, αν και έχει κληθεί από τον Αλέξη Τσίπρα για να συζητήσουν τον εκλογικό νόμο, αλλά και την Συνταγματική Αναθεώρηση.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συνεργάτες του πρωθυπουργού εκτιμούν ότι η ΝΔ προσπαθεί να «χτίσει» πολιτικά οφέλη πάνω στον εκλογικό νόμο, ανεβάζοντας τους τόνους και χρησιμοποιώντας την δυσκολία να βρεθεί η αναγκαία πλειοψηφία για την ψήφισή του ως νίκη εντυπώσεων για την Συγγρού.

Γεγονός είναι ότι στη Νέα Δημοκρατία δεν θέλουν αν επιτρέψουν στον Αλέξη Τσίπρα να χρησιμοποιήσει υπέρ του την πολιτική ατζέντα και δημιουργούν προϋποθέσεις προκειμένου να οικοδομήσει δυναμική νίκης επί του ΣΥΡΙΖΑ, όποτε κι αν στηθούν κάλπες.

Ο Πρόεδρος της Ν.Δ. έχει σήμερα συνεχείς συσκέψεις με τους συνεργάτες του ενόψει της απογευματινής συνάντησης (ωρα 18:00) με τον Πρωθυπουργό στο Μαξίμου. Πρόθεση της Συγγρού είναι ο κ. Μητσοτάκης να εμφανιστεί με συγκεκριμένες θέσεις, επενδύοντας όχι μόνον στην ουσία, αλλά και στην επικοινωνία. Ένα από τα σημεία που εντάσσεται στην στρατηγική της ΝΔ είναι να ξεκαθαριστούν άμεσα οι θέσεις της ΝΔ, ώστε να μην «τραβήξει» η συνάντηση, δίνοντας την εικόνα συνεννόησης των δύο πλευρών. Παράλληλα, σε πλήρη επιφυλακή θα είναι και το γαλάζιο επικοινωνιακό επιτελείο προς αποτροπή διαρροών αντίστοιχων με αυτές που είχαν καταγραφεί ήδη από την πρώτη συνάντηση των δύο ανδρών λίγες ημέρες μετά την ανάδειξη του κ. Μητσοτάκη στην ηγεσία της Ν.Δ., όταν το Μαξίμου είχε κατισχύσει στον «πόλεμο των εντυπώσεων».

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail