«Ντιρέκτ στο Μεγαλομανή Ερντογάν» από την οικογένεια του Μοχάμεντ Αλι

Τείχος σήκωσε η οικογένεια του Μοχάμεντ Άλι και αρνήθηκε την κουτοπόνηρη πρόταση του Προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να εκφωνήσει λόγο στην κηδεία του θρύλου της πυγμαχίας που έψαχνε να βρει τρόπους να ικανοποιήσει τη Μεγαλομανία του!

Ο εκπρόσωπος της οικογένειας του Μοχάμεντ Άλι δήλωσε πως ούτε ο Πρόεδρος της Τουρκίας, καθώς ούτε και κάποιος άλλος ξένος αξιωματούχος θα εκφωνήσει επικήδειο διότι θα δοθεί προτεραιότητα σε ανθρώπους που τον έζησαν και τον γνώριζαν προσωπικά…

Δίνοντας έτσι ένα «Ντιρέκτ στη Μεγαλομανία του Ερντογάν που θέλησε να εκμεταλλευτεί ακόμη και το νεκρό τον Θρύλο των Ρίγκ αλλά και την Απευθείας Μετάδοση της Κηδείας του νεκρού θρύλου σε όλη την Αμερική!

Υπ’ όψιν ο Τούρκος δεν μιλά άλλη γλώσσα από τα Τουρκικά και σίγουρα θα ήθελε να απευθυνθεί στα Τούρκικα σε ΠΑΝΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ.

Η κηδεία του πρώην παγκόσμιου πρωταθλητή της πυγμαχίας θα τελεστεί στο Κεντάκι την Παρασκευή και ο Ερντογάν ετοιμάζεται να παραστεί!

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail