Ντρέπεστε που είστε Ελληνες Αλέξη;

Του Νίκου Κούτρα

Πραγματικά είναι δύσκολο να ακολουθήσεις τα βήματα της παρούσας κυβέρνησης. Ανθελληνισμός πάνω από όλα! Τακτικισμός δίχως προηγούμενο! Στρουθοκαμηλισμός χωρίς να συμβαίνει κάτι! Αλληλοκαλύψεις για ζητήματα μείζονος σημασίας! Ψευτόμαγκες λεβεντογέννας με διαθέσεις αντάρτη κι αν λάχει μας χώνει και 2 μέτρα κάτω από τη γη...! Αλλά η ελπίδα έρχεται!!!

Ωστόσο, αποτελεί αρκετά περίεργο που δεν υπάρχει καμία μα καμία σχεδόν αντίσταση από τον Ελληνικό λαό σε ότι ψηφίζεται και θεσμοθετείται από την κυβέρνηση. Δηλαδή, αν τα όσα έχουν ψηφισθεί από την παρούσα κυβέρνηση είχαν ψηφισθεί από άλλες κυβερνήσεις τέτοια ώρα ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ (υ.γ. πάντοτε στα πλαίσια της συνταγματικής νομιμότητας για τον πάρα φύσει Υπουργό…), ΠΥΡΗΝΕΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ (υ.γ.2 πραγματικά έχουμε φοβερή αντιτρομοκρατική και αρκετά συγχρονισμένη με την ορκωμοσία της αριστερής κυβέρνησης…) ΣΠΑΣΙΜΟ ΠΑΡΕΛΑΣΕΩΝ (υ.γ.3 όπου να’ ναι καταργούνται…) το κίνημα ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ όπως έλεγε και ο Αλέξης (υ.γ.4 αυτό κι αν είναι κίνημα αναγκαίο τώρα μιας και μέχρι το 2031 θα πρέπει ο ΕΝΦΙΑ να καταβάλλεται!) Βέβαια, δε συμμερίζομαι την άποψη που ακούγεται συνεχώς περί συνωμοσιολογίας εις βάρος της χώρας μας. Απλά το παρών πολιτικό προσωπικό είναι κατώτερο των περιστάσεων… Κι ο νοών νοείτο. Κράτη και κράτη μπήκαν σε μνημόνιο και βγήκαν… Τα συμπεράσματα και πάλι δικά σας!

Επιεικώς απαράδεκτο αυτό που έχει συμβεί με το κρατικό κανάλι. Σίγουρα, μέχρι και σήμερα, το κρατικό κανάλι ήταν πάντοτε φιλοκυβερνητικό. Δεν έβγαζε ποτέ, σχεδόν κάρτα στον ‘προϊστάμενό’ του. Αλλά με την κυβέρνηση της ‘αριστεράς’ έχει τελεστεί το άνευ προηγουμένου. Με λίγα λόγια αν τυχόν κάποιος παρακολουθήσει κάποιο άλλο κεντρικό δελτίο ειδήσεων και μετά νοιώσει και την ανάγκη να παρακολουθήσει και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του κρατικού καναλιού ή θα το χάσει… ή απλά θα πιστέψει ότι ζει σε άλλη χώρα…με ανάπτυξη…πρόοδο…ευημερία…και όλα βαίνουν καλώς… Πέραν αυτού, αξίζει δε να σημειωθεί και το ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ…Μπα; Αλήθεια; Τι είναι αυτό; Καινούργιο; Αλέξη, στην Αυστραλία είμαστε – κι όταν λέω είμαστε εννοώ οι Έλληνες μετανάστες κοντά στις 820.000!!!! – και ποτέ δε ζητήσαμε να ακολουθεί σε Αυστραλιανό κρατικό κανάλι δελτίο ειδήσεων στην γλώσσα μας!!! Ποτέ!!! Δεν είμαστε λοιπόν 55.000 όπως ανέφερες και στον Γ. Γ. του Ο.Η.Ε. (υ.γ. θα μπορούσες το σωσίβιο να το παραδώσεις σε Έλληνα γλύπτη να φιλοτεχνούσε και να προσάρμοζε γλυπτό από αλουμίνιο ή χαλκό για γραφείο…όχι πραγματικό σωσίβιο… Αλλά και πάλι η εξυπνάδα σου σαν τα Αγγλικά σου… Ξέρεις κάποιον Ασιάτη που να γνωρίζει κολύμπι…; Αγεωγράφητε! Αλλά, εδώ δεν ξέρεις ότι έχουμε χωρικά ύδατα…και ότι Μυτιλήνη και Λέσβος είναι ακριβώς το ίδιο νησί!!! Δικαιολογείσαι λοιπόν)

Όταν επισκέφθηκε ο Πούτιν την Ελλάδα, και σε αυτό το σημείο καλό θα ήταν να ξεκαθαρισθεί ότι δεν επισκέφθηκε την Ελλάδα με σκοπό να συναντήσει τον Αλέξη αλλά κάθε χρόνο τέτοια περίοδο επισκέπτεται για προσκυνηματικούς λόγους το Άγιον Όρος, κατά τη διάρκεια της υλοποίησης μνημονίου συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας-Ρωσίας οι επικεφαλής των κρατών έστεκαν δεξιά κι αριστερά από πίνακα τέχνης, αφηρημένης τέχνης που κάθε άλλο παρά το κάτι πραγματικά Ελληνικό δεν εκφράζει. Σίγουρα η τέχνη είναι τέχνη και το συγκεκριμένο έργο αποτελεί διανόηση με όλη τη σημασία της λέξεως για τον καλλιτέχνη. Αλλά στο συγκεκριμένο σημείο θα μπορούσε να μπει κάτι πιο Ελληνικό…Παρθενώνας…Καρυάτιδες…Καλλιμάρμαρο…κάτι τέτοιο. Πιο Ελληνικό!! Αρκετά με αυτά τα κουλτουριάρικα... Αρκετά… 

Ντρέπεστε που είστε Έλληνες Αλέξη;

Αλλά τα αριστεριλίκια είναι ακριβά σπόρ…
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail