Όταν ο τραυματισμένος στρατηγός-θρύλος σκύβει να φιλήσει το μέτωπο της μάνας του χαμένου του στρατιώτη

Στρατής Μαζίδης

Προχθές οποστράτηγος-θρύλος της 104ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας, Issam Zahreddine, διοικητής του Αραβικού Στρατού της Συρίας στο Deir Ezzor, επισκέφθηκε τις οικογένειες και τους τάφους των πρόσφατα εκλιπόντων στρατιωτών στην πόλη.

Πολλοί εξ αυτών έπεσαν πολεμώντας στο πλευρό του Zahreddine κατά τις τελευταία μάχες ενάντια στην ISIS, νοτιοδυτικά της πόλης Deir Ezzor.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο ίδιος ο Issam Zahreddine εξακολουθεί να αναρρώνει από μικροτραυματισμούς που υπέστη κατά τη διάρκεια συγκρούσεων όντας ο ίδιος στην πρώτη γραμμή πριν από δύο εβδομάδες.

Τους τελευταίους μήνες λαμβάνουν χώρα σκληρότατες μάχες με το ισλαμικό κράτος το οποίο πολιορκεί το Deir Ezzor εδώ και περίπου δύο χρόνια με το 40% της πόλης να παραμένει ελεύθερο χάρη στην αυτοθυσία και τον ηρωισμό του Zahreddine και των ανδρών του.







Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail